Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Иниеста! :drk::drk::drk:

--- надополнето ---

scaled.php

scaled.php

d81c9eb119b32c4e35ca78635c5d6404-getty-fbl-esp-copa-barcelona-athletic_bilbao.jpg

--- надополнето ---

Iniesta and Xavi have today lost half of barcelona's lost balls: 19 of 38. :toe:

Добра утакмица.Ваљда повеќе ќе бидат расположени реваншот(и едните и другите).

Aбе не се тие тврд орев, вие сте за нигде! Само то полека че излези на виделина.

Ај сеа дека неможите сите да ме цитирате ? :)

Прекината серијата од 10 победи по ред. :(
Тоа е тоа, Билбао одлично се бранеше вечерва, не направи ни една грешка во одбраната а беше и доста груб. Ние напаѓавме цело време но не створивме ни една чиста шанса.
Чави и Иниеста направија доста грешки на средината.

Aбе не се тие тврд орев, вие сте за нигде! Само то полека че излези на виделина.

Билбао се покажа боље противник од Реал Мадрид. Тоа е :S

Тоа е тоа момци.. серијата е прекината,Билбао одлично се бранеше цел меч,се надевам дека на реваншот ќе изиграме подобро и ќе минеме во следната фаза:smir:

Колку треба да си јаден за да изгубиш 5:0, од тим што е за никаде?:tv:

Колку треба да си јаден за да изгубиш 5:0, од тим што е за никаде?:tv:

Страшна работа.. браво за вас. Само не е крај. Че се најда тимој како билбао сега и че ви држа 0-0, и че го цицате на крај. Памти ми ги зборојве. Незнам шо фудбал е ова шо го играте.. никој не шутира, сите се труда да издрибла некого, и да влеза сосе топка вгол. Ова ако е најубав фудбал на свето, за кај сме незнам?

Ииии ајде чекам да почните со вашата дискусија :tv:

Сам си го кладе со изјавата, не дозволувај да бидеш предмет на заебанции :)

Страшна работа.. браво за вас. Само не е крај. Че се најда тимој како билбао сега и че ви држа 0-0, и че го цицате на крај. Памти ми ги зборојве. Незнам шо фудбал е ова шо го играте.. никој не шутира, сите се труда да издрибла некого, и да влеза сосе топка вгол. Ова ако е најубав фудбал на свето, за кај сме незнам?

Ииии ајде чекам да почните со вашата дискусија :tv:
Првиот дел ми беше доволен,да сфатам дека не треба да почнувам дискусија со тебе.
Пријатно.

Многу летнавте сите пред утакмицава со петарди едно друго трето. Нејќев да пишувам да не баксузирам, ама таа е.
Атлетик Билбао не се овци, плус ние не игравме со најсилниот состав. На Сан Мамше со сите сили и да си отидеме славејќи :)

Првиот дел ми беше доволен,да сфатам дека не треба да почнувам дискусија со тебе.
Пријатно.

Абе оди легниси, преспијај. Пријатно

--- надополнето ---

Многу летнавте сите пред утакмицава со петарди едно друго трето. Нејќев да пишувам да не баксузирам, ама таа е.
Атлетик Билбао не се овци, плус ние не игравме со најсилниот состав. На Сан Мамше со сите сили и да си отидеме славејќи :)

Koј не играше?

Абе оди легниси, преспијај. Пријатно

--- надополнето ---

Koј не играше?

Прв состав зборувам фалеа Меси и Виља. Доста се само они шо фалеа.
Едит: Иниеста кога игра крило малку е нагубен у просторот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom