Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Може да ми каже кој се повикани за вечер , сакам да ја пукам у кладилница па ме интересира кој ќе играат ??

Alves, Xavi, Pedro, Villa и Keita добиваат одмор, а од младите се повикани Marc Bartra, Andreu Fontas, Thiago Alcantara, Jonathan dos Santos и Victor Vazquez.

Може да ми каже кој се повикани за вечер , сакам да ја пукам у кладилница па ме интересира кој ќе играат ??

Совет од мене....не ги чепкај, поарно пиши си ги Копенхаген :)
Искрено не очекувам многу да се мачат, прво место е загарантирано, плус си имаме историја со Казан така да остај ги не ги пишувај.

Совет од мене....не ги чепкај, поарно пиши си ги Копенхаген :)
Искрено не очекувам многу да се мачат, прво место е загарантирано, плус си имаме историја со Казан така да остај ги не ги пишувај.

Абе баш ради таа историја мислам дека вечет ќе ги потурат н Рубин , да им вратат за тие 2 нерешени и еден пораз , али размислувам уште , ќе видам :):)

Абе баш ради таа историја мислам дека вечет ќе ги потурат н Рубин , да им вратат за тие 2 нерешени и еден пораз , али размислувам уште , ќе видам :):)

1 & 3+ и гајле да немаш :) А зошто да не и 1-1 & 3+. Русиве веќе се изморени, сега ја завршија сезонава и чисто сумњам дека ќе можат да им парираат на Барса.

Младинциве од кај нас ќе ги потопат Русиве.:)

vecrva na poteg se mladincite :)

Pinto, Adriano, Pique, Fontas, Maxwell, Dos Santos, Mascherano, Busquets, limbo, Bojan and Thiago

vecrva na poteg se mladincite :)

Pinto, Adriano, Pique, Fontas, Maxwell, Dos Santos, Mascherano, Busquets, limbo, Bojan and Thiago
и со овие пак ќе ги згазиме!
мора да им се одмаздиме за предходно!:zlo:
нека ги напунат со голови како реал шо го напунија!

ПЕП МЕ ИЗРАДУВА СО СОСТАВОТ.... Лани се бранеа како пи**ња, исто и оваа година.... Мислеа дека ќе успеат да ни ги замрсат сметките.... Гадно се заебаа... Верувам дека тој тренерот нема веќе да измислува тактики ( Од коментаторот на Канал 5 ) :) :) :)

Денес и пораз не ни менува ништо, а и ќе биде доста неизвесен натпреварот. Младите ќе бидат екстра мотивирани, па ќе видиме дали можат да се справат :)

ајде со срека започна натреварот мн млади играчи има но сепак мислам победата е наша

вечерва нема потреба од форсирање,полека ,но сигурно може да се стигне до победа со овој изменет состав.....во секој случај интересен натпревар за гледање за сите обожаватели на бубамарата...

Ја играв Барса да даде 2 или повеќе гола на цел натпревар .. Мудар потег ??

Зошто го извади Jeffren?

Најверојатно се повреди Џефрен..сам побара измена...
Гледам и Бокица се повреди,доби удар во главата...:nesvest:...
Како на филмска лента се редат повредите...за 30 минути 2 млади играчи во аут...:jaj:...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom