Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Доколку некој од кај вас е кандидат за Златната топка, тоа треба да е Диего Милито, дефинитивно !!!!
izgleda ne si go pratel inter
snajder rasturase bese involviran vo sekoj gol na inter vo sekoja akcija vo sekoj gol na milito

mizerija od fifa!

kolku i da ne gi sakam inter, ali kopileto snajder zasluzuva ne samo kandidatura, moze i zlatna topka! iako so messi se tuka negde...samo lsh i wc vredat mnogu poveke od messi so osvoi

За Балон Д’ор очекувам Чави,ама сакам Меси.

Сигурно е дека играч на Барса ќе ја освои златната топка.. номирани се тројцата најдобри играчи на Барса за изминатата сезона: Чави,Иниеста и Меси:smir: јас би сакал Чави да ја земе титулата,но сепак мислам дека ќе ја земе Иниеста,најмногу поради голот во финалето на СП,а иначе како што спомна и [URL="http://forum.kajgana.com/member.php?24186-bobi777"]bobi777 ако оваа награда се доделуваше за најдобар играч во една сезона,таа несомнено му припаѓа на Меси:)
[/URL]

Ливерпул е 8ми. Тоа во заградата е претходното рангирање. :)

Грешка у пишување. Како и да свртиш со оглед на тоа каков е Ливерпул последниве години и 8мо е премногу.

Messiii vas a perdeeer :pos2:

Овој затоа се наљутил и учукал 2 гола.:)

Може да ми каже кој се повикани за вечер , сакам да ја пукам у кладилница па ме интересира кој ќе играат ??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom