Фан Клуб: Барселона

A

Auditore

Гостин
Се виде какви професионалци се мадриѓаните, со право наречени цигани, ваков безобразлук и непрофесионалност немам видено.

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
СИЛОВАЊЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ не одете во фан клуб реал има поплава од солзи,ова беше уништување :pos2:5комада,каков мурињо какви бакрачи ајде сега кај се децава што јадеа семки,ПЛАЧАТ.

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
абре луге не ви стана криво за Касиљас ?? греота човекот...му се плачеше но знае спортски да прифати пораз за разлика од останатите плачковци во Реал

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.083
СИЛУВАЊЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НЕ МОЖАМ ДА ПИШУВАМ ОД ВОЗБУДА..............................
t'estimo barca ♥

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Честито дечки! Навистина им одржавте лекција на Манекените од Мадрит, искрано јас сум навивач на јувентус, али во Шпанија од секогаш сум ја сакал Барса. Не дека победи сега со реал тук едноставно секогаш барса ми се допаѓала како тим.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Браво браво, али од вистински фан на Реал немате Честитки, само едно Браво:smir:

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Јас како фан на Реал Мадрид по вечерашнава утакмица ќе кажам:
Браво за целиот тим на Барселона,ни покажавте што е фудбал и како се игра едноставно заслуживте да победите едноставно Барса е тим број 1 далеку пред Реал Мадрид,ги имате најдобриот играч Меси,а за Чави и Иниеста да не зборуваме,вечерва не беше крив ниту судијата ниту тоа што игравте дома уште еднаш едно големо БРАВО и честито победа барем што се однесува до есенскиов дел и титула

I

IBIZA SOUND

Гостин
na navivacite na zadrid najvazno mu e sto messi ne mu dal gol na preveduvacot :)

P.S. prv pat go gledam preveduvacot da bide volku krotko miren :)

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Експлодира вулканот на Камп Ноу.
Филигранска игра на Барса, игра со срце и душа.
Чави Меси и Иниеста како шаховски велемајстори ја креираа играта, проигруваа како со рака, се гледаше класната надмоќност над "кралевите" кои
последните 5 натпревари доживуваат класично силување од владетелите на фудбалскиот Универзум.
Одбраната никогаш поцврста, нападот на реал се одбиваше како од ѕид кога ќе наидеше на стамените Пујол и Пиќе.
Валдез скоро и да немаше потреба да стои на голот, во најголем дел од натпреварот беше само гледач, го гледаше везењето на теренот од страна на неговите колеги.
Играчите на реал ја бараа топката цело време, но кога се игра против господин господин Меси, и супер ЧавиИниеста а веќе и Бускетс...одземањето на топката од овие може да
биде само илузија. Икер, роналдо (намерно е со мала буква) и компанија едноставно само беа неми сведоци на велелепниот фудбал кој го прикажа Барса, на играта како под конец,
игра која не може да се опише со зборови туку треба да се гледа.
После овој натпревар мадриѓаните треба да се поклонат пред владетелите на фудбалскиот Универзум!

VISCA EL BARCA !!!

п.с. Ова звучи како да го кажал Златко Калински, амам морав да го напишам :)

Kajgana Shop

На врв Bottom