Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Се надевам ќе го јадете и после ќе ви се смеам и ќе ве дупам(да ве предупредам пред време, боље ќе ви биде), а ти и уште некои ќе плачете ко п**** и ќе барате да ми бапнат бан од темава:tv:

:kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa:

--- надополнето ---

Мислим дека зошто Реал се малу за нијанса појаки од лани, би требало да прима само 5 :tv:

ОМГ, кој прогнозер сум значи :):):)

Честито победа,одлична партија стварно одлична,како и да е ја добивте битката на средината што е нешто најважно,така да сосема заслужена победа поздрав. :smir:

Ми го направивте денот, со победава против одвратниве... Секоја чест, покажавте како се игра фудбал, а за "Кралеите" ќе се воздржам од коментар. Ја освоивте Шпанија... Бравос!!!

За убаво нека е. Нека се множат.
Барса - Реал 5-0
Гвардиола - Реал 5-0
Коинциденција, зар не?:baeh:

Честито победа !

Играва нема што да се коментира-оргазми :).А фаците на овие што се палеа на Мурџо како роми на брус ли-Priceless :)

Visca El Barca !

ТОООООО МОМЦИИ ! ! !
ЧЕСТИТО ПОБЕДАААААААААААААА ! ! ! !
ГИ НАДИГРАВМЕ ПЕДЕРИТЕ.. ЕДНОСТАВНО НЕЛИ БАРСА 5 -:- 0 РЕАЛ
Мурињо нека си сече главата и да си ја стави на фејзбук, ќе не "победел" тој бе..:)

Дечки, имам многу за пишување, али да скратам и да биде просто и едноставно, БРАВО за Барса, СРАМОТА за Реал. Сите што сте ја гледале утакмицата ќе сватите што сакам да кажам.
Поздрав, секоја чест :salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom