Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
„A Barcelona source told The Mirror...“ или во превод „едно врапче ми кажа...“ :) Руналдо не мрда од Олд Трафорд бе, Ферги го држи прилепен за клубот со мастичињата изџвакани [фаил од хумор, знам].

Него: Логика за лудаци: „Нема скршеница - не е за црвен“ - еве ги моите пет денари на тема црвениот на Аморебиета.

Само што пуштив...и Нолитооо гол гол гол гооол :)

btw проектот за обнова и зголемување на Камп Ноу е прекинат од Росел. т.е. се бара начин да се поништи договорот кој го потпишал Лапорта.

Кажав јас пред некоја страна, дека очекувам Нолито и Џонатан Сориано(или барем еден од нив) еден ден да го предводат нападот и на првиот тим на Барса. Не се многу 'стари', по околу 23 години се. И Педро дојде на таа возраст во првиот тим.

Нема шанси.Нолито има 24 години,Сориано 25,ќе си играат они во 2 лига.

btw проектот за обнова и зголемување на Камп Ноу е прекинат од Росел. т.е. се бара начин да се поништи договорот кој го потпишал Лапорта.

Будала. Овој под итно да се стави министер за финансии или економија на МКД. Ќе трпиме за леб ако треба, ама за 2-3 години ќе станеме најбогати во свет. :tv:
Па до толку да се штедело. Од една страна и сето тоа со реновирањето и проширувањето на стадионот не беше потребно, и онака стадионот е најголем во Европа, па ретко се полни(само за Ел-Класико и слични побитни натпревари).
Ајде, не мораше да го зголемат капацитетот, ама барем да го ставеа покривот и новата фасада(од соништата). :toe:

http://embed.boxlive.tv/index.php?width=640&height=480&channel=badtv08&autoplay=true
има уште 5-10 мин до крај

ова е единствен линк што работи, бар кај мене

инаку го најдов голот на бабунски, малиот
лоша снимка ама сепак убаво се гледа, ефектен гол. ако го има некој постирано претходно , се извинувам :)

Кажав јас пред некоја страна, дека очекувам Нолито и Џонатан Сориано(или барем еден од нив) еден ден да го предводат нападот и на првиот тим на Барса. Не се многу 'стари', по околу 23 години се. И Педро дојде на таа возраст во првиот тим.

Педро сега наполни 23 години пред 2 месеца...а првиот настап за тимот му беше пред 4 години уште Рајкард кога беше тренер.

Молете се да е жив и здрав, оти догодина на лето нема 24 милиона. :):):)

И, заборавив да кажам. Ако сте гадливи, не го гледајте видеото. :)

Молете се да е жив и здрав, оти догодина на лето нема 24 милиона. :):):)

И, заборавив да кажам. Ако сте гадливи, не го гледајте видеото. :)
Бљак..
Иначе од Б тимот може само на ЏДС и на Тиаго да им дадат професионален договор.. Другите нека си играат во втората лига..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom