Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Адриано бил заменет поради повреда на полувреме.
Ајдеее. Ама искрено јес да е максвел нагубен сезонава, ама и Адриано денеска не изигра којзнае што.
pa nemalo da mesha, ama ne znael deka ste gomna i deka smrdite!
Ееееј срцка одамна те немаше бе. Немој по толку време да не забораваш ќе мислиме дека си ни љут за нешто или дека не дај боже си добил бан од форумов ( пу пу скраја да е ).:smir:

Ајдеее. Ама искрено јес да е максвел нагубен сезонава, ама и Адриано денеска не изигра којзнае што.

Ееееј срцка одамна те немаше бе. Немој по толку време да не забораваш ќе мислиме дека си ни љут за нешто или дека не дај боже си добил бан од форумов ( пу пу скраја да е ).:smir:

gledam ti e boy imeto sto znaci na angliski masko, sto znaci si peder, mi se obracas so srcka. ma ne me cudi nisto u barselona sve se pederi!

pa nemalo da mesha, ama ne znael deka ste gomna i deka smrdite!

Не го разбираш постот мој, Добро не ти замерувам знам дека ништо не разбираш :).

Кај си ти ? те нема одавно немавме на кого да се биеме сеир :)

--- надополнето ---

Шо не ми пушуваш бе батко extreme1 ? Љут дане си ми нешто ?

kako taka pomina duelot so bilbao i sto e najbitno sme pred zadrid :)
sega povike mislam za duelot so majorka a posebno za duelot so valensija zs villa ima golemi sansi da odmara
no sto e tuka e

--- надополнето ---

P.S. vlezete vo fan klub real zadrid i citajte kako fanovite si gi vregjaat nivnite igraci :)
higuain bil ova,bil ona :)
a pocnaa i megju sebe da si gi vadat ocite :)

:pos2:

Честито нека ни е победата момци и нека ни се множат.. Покажавме дека можеме и без Меси.

kako taka pomina duelot so bilbao i sto e najbitno sme pred zadrid :)
sega povike mislam za duelot so majorka a posebno za duelot so valensija zs villa ima golemi sansi da odmara
no sto e tuka e

--- надополнето ---

P.S. vlezete vo fan klub real zadrid i citajte kako fanovite si gi vregjaat nivnite igraci :)
higuain bil ova,bil ona :)
a pocnaa i megju sebe da si gi vadat ocite :)

:pos2:

Кај нас и кога е најтешко барем заедно сме:smir:
Иначе среда ако игра Меси че има многу подобра игра, сношти малку беше неконкретен нападот, Виља се изнапуца, ама важно победивме.
Следно на програмата: Одмазда во Русија!

Честитки за победата,тешко гостување, тежок терен за игра, и покрај неиграње на Меси си ги земавме трите бода.

extreme1, се читаме во 10-то коло. Воедно апел до модераторите, да ги пријавваат сите вакви искрени прикази на домашното воспитување за да бидат соодветно санкционирани.

Против Казан очекувам тврда игра. Домаќините 85% ќе мислат на својот гол, а само 15% за напади(можеби и помалку). Ќе гледаат да го искористат секој момент да задржат топка, да изгубат време. Чувствувам дека нивниот голман ќе се закити со жолт картон заради задржување на топка.:) Ќе бидам задоволен со победа од 0-1, макар голот и од слободен удар.:):)

Е, со Мајорка веќе, очекувам лесна и рутинска победа, нормално затоа што како и останатите противници, и тие ќе ни попуштаат. :pos: шала
Мајорка не е онаа од лани, шуплива на гостински терен. Може ослабнати се со заминувањето на Кеита, ама се засилија со Кавенаги од Бордо. Плус, доволно е да се каже кој е новиот тренер на екипата, нашата легенда - Михаел Лаудруп. Сепак, сите знаат за магијата на Камп Ноу. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom