Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
многу лабаво.. 8 гола требаше без никаков проблем да дадат..

Честито победа, честито прв гол на Виља во ЛШ.
Одлична игра со оглед на противникот и со оглед на тоа дека е старт на сезоната.
Можеа барем уште 2 3 гола да дадат. Понекогаш ми изгледа како ептен да се зафркаваат.
Пак имам замерки за одбраната. Како против Херкулес така и сега одбраната не сирење...урда ни е.
Со секој напад од ништо може да примиме гол, впрочем и головите на последните натпревари ги примавме од заебанција.
Посебно при контри или полуконтри се гледа дека одбраната не се формира на време и делува бавно.
Се надевам дека со тек на време ќе се смени тоа.

Абе тоа е сега, 5 доста им се, ова за публиката да се крени после саботното фијаско. Милито ко влезе вака убо ми дојде на душата, одма се виде посигурна одбрана, пресретнува топки... Туку голон од Алвез е стара извежбана акција, се сеќавам на најмалку еден ист таков гол, лани некое време беше чинам. Штета за Месијата шо не напрај 2 хет-трик сезонава. Следни се Атлетико!

многу лабаво.. 8 гола требаше без никаков проблем да дадат..

Да, срамота е 5-1 да се тепа.... :jaj: 8, 9 па и 10 гола требаше да им спопикаат.

Самодовербата им беше разнишана, одлично е што вака одговорија на поразот. За очекување е да играат малку не сигурно.

П.С.

Ај некој ако налета на головите нека ги постира pls.

Пукна првата петарда во новата сезона на КАМПОТ !! После вакво издание неможе а да не се биде задоволен. Момците одлично играа иако Панатинаикос не е доволе репер за да се види правата силата на Барса. Се на се, јас сум и те како задоволен.
Се створија огромен број на шанси и тоа со голема леснотија. Да имавме повеќе среќа во завршницата, комотно ќе им бапневме 8 голчиња.
Освен акцијата за третиот гол, и акцијата за петиот гол беше ебење.:)

Сега виќендов следи правиот тест за силата на Барса. Гостувањето во мадрид ќе покаже многу слики за вистинската Барселона.
До тогаш да уживаме во оваа убава победа !!

дечко пенали не се промашуваат, педро не може да си игра кур нема врска каков е резултатот, грците беа се само не екипа, најди ја статистиката ќе видиш, изгледај ја уште еднаш утакмицата пак ќе видиш!

дечко пенали не се промашуваат, педро не може да си игра кур нема врска каков е резултатот, грците беа се само не екипа, најди ја статистиката ќе видиш, изгледај ја уште еднаш утакмицата пак ќе видиш!

Како бе не може пенал да се промаши???? :)

И да далеку е од екипа што треба да биде репер, али истата си прими 5 комада со можност за 10...Што повеќе? Да тепавме 1-0 па да те разберам....

Супер натпревар, иако на моменти реализацијата ми одеше на нерви. Се виде дека Бускец има големо влијание во играта, кога тој игра и Чави и Иниеста играат на повисоко ниво. Меси стандардно најдобар и покрај промашениот пенал. Одбраната не беше во ред, педераната имаа 1 удар и тој влезе, најверојатно и само еднаш ја поминаа половината. Се на се, супер увертира за викендот против Атлетико на гости.

792 - Barcelona completed 792 passes against Panathinaikos, a record in the Champions League since Opta started analysis in 03/04.

Реков ја послаба екипа одамна не сум видел на кампот. Грциве се најслабите во групава, Казан и Копенхаген би требало да дадат колку толку поголем отпор. Следен натпревар со Рубин во Казан.

Ај бе и вие. Сме требале да тепаме 10-0. Па кој работи тој и греши. Во случајот кој игра убаво и создава шанси, нормално и ќе промаши(ама 5 дадовме, мајкуму).
Јас сум многу задоволен од резултатот и пред се од играта!

Алал да ви е ! Ги растртивте гЉчките ГНИДИ ! Играта ви е за мерак ! ЧЕСТИТО !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom