NBA Сезона 2010/2011

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Луге ке ја дават на некоја програма Мајами-Чикаго вечер??

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Стварно бе ке ја има негде на ТВ Мајами - Чикаго ? :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Боби[Мкд];4281309 напиша:
Вечер Оклахома-Далас на МТВ. :)
Од колку се?
Со ова матурскиве утакмица немам асално изгледано, аман веќе.

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Да и на Спортклуб ќе има пренос од оваа и од 5тата утакмица во среда вечер од 03-00 !

Ииии Мајами ја свртеее .. :aplauz: Идемо на 3-1 !!!!

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Е од ова се нервирам од "вештачката" екипа на Мајами составена од 3ца индивидуалци....значи Денг го запре Џејмс на 22 поени Вејд имаше 20тина шо вреди тоа кога Мајами има уште еден суперстар Бош кој даде 34 поени...епа неможиш да заприш 3 звезди залудна е тимската игра на Булс....за да се победи во серијата како шо рече Чарлс Баркли Роуз не треба да биди "добар" туку треба да биди супермен шо досега не му успеа во ниедна утакмица во серијава....

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Ау ау кој старт на Тандерси......8 од 8.....ќе биде весела утакмицава.

M

Mario Gómez

Гостин
40+ денес за Дурант
Напалени се вечер, тешко Далас оваа.

--- надополнето ---

Добро играат во напад Далас, само многу грешки прават. Одбраната не е на ниво.

Дирк 6 од 7 од поле, 9 од 9 од слободни 22 поена, Дурант 14.

--- надополнето ---

Неискуство овие Оклахома, изгубија 15 поени предност за 4 и пол минути.

--- надополнето ---

Сега психолошкиот фактор кај страната на мавси.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.440
Поени од реакции
6.094
Кога беше 15 поени разлика бев спремен да заспијам и си реков нема што да гледам,али нешто ме копкаше да ја догледам и не зажалив.
Џабе им се на оклахома младите талентирани играчи кога самите сеуште се зелени во главите. Играње од нивна страна со мозок е реткост (пр. Вестбрук).Со чест на исклучоци.

M

Mario Gómez

Гостин
Ја на Кид капа и све ми симнувам, кој играч, кој ѕвер, како игра одбрана, чудо нешто. Колку само го убија на Дурант со Мерион ни самиот тој незнае. Анулираа 15 поени разлика за 4 и пол минути, секако Дирк 12 поени во последна четвртина, но во продолженијата Колисон се прибра и не се одлепи од него. Сепак искуството победи.

--- надополнето ---

Кога беше 15 поени разлика бев спремен да заспијам и си реков нема што да гледам,али нешто ме копкаше да ја догледам и не зажалив.
Џабе им се на оклахома младите талентирани играчи кога самите сеуште се зелени во главите. Играње од нивна страна со мозок е реткост (пр. Вестбрук).Со чест на исклучоци.
А Дурант да не е подобар, прв пат асално го пратам во серијава со Далас, и форсира шут за три иако е не прецизен, Вестбрук и Дурант форсираа шут во први 8 секунди кога треба време да се чува, такви зелени играчи ни асален тренер неможе да ги управи.

Kajgana Shop

На врв Bottom