NBA Сезона 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата D-Wade
  • Време на започнување Време на започнување
Јбг завршница плеј-оф ова повеќе личеше на ултимејт фајт али добро ... битно во нешто се покажаа ЛА :tv:

Пс. Јбг сега ако не е посетувана темава и сега ако не и е моментот кога? А и не сум баш подобранец... ма да подолго време само читав на кајгана !

Лејкерс на ништо не личат слаби се, озгора не прифаќаат пораз и почнаа да се тепаат и пак ги уништија!! Секоја чест за Далас кои постигнаа многу тројки и имаа извонредна игра!!! :smir:
Извонредна игра како игра - не, им тргна шутот за тројка на Тери и Пеџа - точно. Туку рано ви е на вас Зелените да се радувате..

Респекат за момаков од моја страна. Заслужува сите капа да му симнат барем еднаш за Се што има направено во кариерата.
aamir-phil-jackson.jpg

Извонредна игра како игра - не, им тргна шутот за тројка на Тери и Пеџа - точно. Туку рано ви е на вас Зелените да се радувате..

Кажано е се со постов. Лејкерс беа трагични во одбрана, ама и толку да ти тргне шутот значи стварно треба да ја имаш својата вечер.

Мерак голем ми е на душава.
Само за Lakers...

Metla cirokova 5x sitaE.jpg

Арно му се случи на педерите...лани среќно и насила станаа шампиони ама секој ден не е велигден..очекував пораз со хендикеп на езерџиите бидејќи очигледна беше доминацијата на Далас во претходните натпревари и мислам дека и дури си добија заслужено чистење и понижување со 4-0 од Далас....(мислам ако гледаме реално и не беше некое изненадување:toe:)...плус посекако Лејкерси ако стигнеа до финале ќе се понижеа пред Мајами/Бостон/Чикаго..вака барем со доблест се елиминирани:tv:

Поталентираниот и поискусен тим испадна послаб. Честитки за Далас.

Мојот омилен Лејкер ќе се пензионира сега. Дефинитивно не замислував вакво испраќање. А сигурно ни тој...жално, но што е тука е! Симнувам виртуелна капа Зену!

6a01156f2c3287970c013489b03ec6970c-450wi

П.С Нема потреба од навредливи зборови, лечете си ги фрустрациите на друго место.

Арно му се случи на педерите...лани среќно и насила станаа шампиони ама секој ден не е велигден..очекував пораз со хендикеп на езерџиите бидејќи очигледна беше доминацијата на Далас во претходните натпревари и мислам дека и дури си добија заслужено чистење и понижување со 4-0 од Далас....(мислам ако гледаме реално и не беше некое изненадување:toe:)...плус посекако Лејкерси ако стигнеа до финале ќе се понижеа пред Мајами/Бостон/Чикаго..вака барем со доблест се елиминирани:tv:
Зошто среќно и насила станале лани шампиони???

Не е брука за лејкерси што изгубија 4-0 ,не е брука што изгубија со преку 30 поени ,брука е што онака нечовечки го прифатија поразот (очигледно артест влијае на соиграчите штом и тие почнаа по неговите стапки ).

Од друга страна баш ми е криво за Тери што го извади 8 минути пред крајот па не беше во можност да постави нов рекорд за постигнати тројки во плејоф.
пс - Пеџа потсети на старите денови од сакраменто,браво.

--- надополнето ---

пс2-Штета за Фил што вака се пензионира.

П.С Еве зашто е лошо да го градиш цел тим околу еден играч. Фил Џексон цело време ја гради играта на Лејкерс врз Коби и така и ги купува играчите. Еве доказ дека тоа е погрешна тактика.

Ју гат ту би шитин ми ???

riley_229_rings.jpg

As coach:
11 NBA Champion (1991–1993, 1996–1998, 2000–2002, 2009–2010)

Eптен лоша тактика има Џексон нема што !!!

Иначе да не рушимо традиција

Никола Вил Смит е спремен за утре !!

Фил Џексон, уживај во пензијата мајсторе, не сум те сакал никад, али сум те поштуел и увек ќе те поштуем, и за тебе ќе им кажуем на децата мои ! :)

Rose - 12-32 fg, 6 pati izblokiran shut, chicago izgubi

MVP!!!:pos2:

Мали, комплексот е страшна работа, или отфрли го, или научи да живееш со него...

Чикаго изгуби, но Чикаго сезонава го направи она што ниту еден мочко на планетава (вклучувајќи те тука и тебе) ни во најлошиот сон не очекуваше дека ќе се случи. Ти можеш да го потиш и трљаш тука колку сакаш против Роуз и Чикаго, но фактите го говорат спротивното...

И да, пак тој Роуз што според некои мрчатори како тебе не заслужува да биде МВП, постигна 34 поени.

Мали, комплексот е страшна работа, или отфрли го, или научи да живееш со него...

Чикаго изгуби, но Чикаго сезонава го направи она што ниту еден мочко на планетава (вклучувајќи те тука и тебе) ни во најлошиот сон не очекуваше дека ќе се случи. Ти можеш да го потиш и трљаш тука колку сакаш против Роуз и Чикаго, но фактите го говорат спротивното...

И да, пак тој Роуз што според некои мрчатори како тебе не заслужува да биде МВП, постигна 34 поени.
хаха добро бе извини не ме тепај

--- надополнето ---

Како е чуството да си едниствен во светот?
единствен во шо?

Back
На врв Bottom