NBA Сезона 2010/2011

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.285
Поени од реакции
8.462
Јбг завршница плеј-оф ова повеќе личеше на ултимејт фајт али добро ... битно во нешто се покажаа ЛА :tv:

Пс. Јбг сега ако не е посетувана темава и сега ако не и е моментот кога? А и не сум баш подобранец... ма да подолго време само читав на кајгана !

Член од
3 март 2009
Мислења
288
Поени од реакции
31
Лејкерс на ништо не личат слаби се, озгора не прифаќаат пораз и почнаа да се тепаат и пак ги уништија!! Секоја чест за Далас кои постигнаа многу тројки и имаа извонредна игра!!! :smir:
Извонредна игра како игра - не, им тргна шутот за тројка на Тери и Пеџа - точно. Туку рано ви е на вас Зелените да се радувате..

Н

'Никола'

Гостин
Респекат за момаков од моја страна. Заслужува сите капа да му симнат барем еднаш за Се што има направено во кариерата.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Извонредна игра како игра - не, им тргна шутот за тројка на Тери и Пеџа - точно. Туку рано ви е на вас Зелените да се радувате..
Кажано е се со постов. Лејкерс беа трагични во одбрана, ама и толку да ти тргне шутот значи стварно треба да ја имаш својата вечер.

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Мерак голем ми е на душава.
Само за Lakers...

Metla cirokova 5x sitaE.jpg

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Арно му се случи на педерите...лани среќно и насила станаа шампиони ама секој ден не е велигден..очекував пораз со хендикеп на езерџиите бидејќи очигледна беше доминацијата на Далас во претходните натпревари и мислам дека и дури си добија заслужено чистење и понижување со 4-0 од Далас....(мислам ако гледаме реално и не беше некое изненадување:toe:)...плус посекако Лејкерси ако стигнеа до финале ќе се понижеа пред Мајами/Бостон/Чикаго..вака барем со доблест се елиминирани:tv:

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Поталентираниот и поискусен тим испадна послаб. Честитки за Далас.

Мојот омилен Лејкер ќе се пензионира сега. Дефинитивно не замислував вакво испраќање. А сигурно ни тој...жално, но што е тука е! Симнувам виртуелна капа Зену!

П.С Нема потреба од навредливи зборови, лечете си ги фрустрациите на друго место.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Арно му се случи на педерите...лани среќно и насила станаа шампиони ама секој ден не е велигден..очекував пораз со хендикеп на езерџиите бидејќи очигледна беше доминацијата на Далас во претходните натпревари и мислам дека и дури си добија заслужено чистење и понижување со 4-0 од Далас....(мислам ако гледаме реално и не беше некое изненадување:toe:)...плус посекако Лејкерси ако стигнеа до финале ќе се понижеа пред Мајами/Бостон/Чикаго..вака барем со доблест се елиминирани:tv:
Зошто среќно и насила станале лани шампиони???

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.443
Поени од реакции
6.116
Не е брука за лејкерси што изгубија 4-0 ,не е брука што изгубија со преку 30 поени ,брука е што онака нечовечки го прифатија поразот (очигледно артест влијае на соиграчите штом и тие почнаа по неговите стапки ).

Од друга страна баш ми е криво за Тери што го извади 8 минути пред крајот па не беше во можност да постави нов рекорд за постигнати тројки во плејоф.
пс - Пеџа потсети на старите денови од сакраменто,браво.

--- надополнето ---

пс2-Штета за Фил што вака се пензионира.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.949
Поени од реакции
23.444
П.С Еве зашто е лошо да го градиш цел тим околу еден играч. Фил Џексон цело време ја гради играта на Лејкерс врз Коби и така и ги купува играчите. Еве доказ дека тоа е погрешна тактика.

Ју гат ту би шитин ми ???

As coach:
11 NBA Champion (1991–1993, 1996–1998, 2000–2002, 2009–2010)

Eптен лоша тактика има Џексон нема што !!!

Иначе да не рушимо традиција

Никола Вил Смит е спремен за утре !!

Фил Џексон, уживај во пензијата мајсторе, не сум те сакал никад, али сум те поштуел и увек ќе те поштуем, и за тебе ќе им кажуем на децата мои ! :)

П

Паспарту

Гостин
Rose - 12-32 fg, 6 pati izblokiran shut, chicago izgubi

MVP!!!:pos2:
Мали, комплексот е страшна работа, или отфрли го, или научи да живееш со него...

Чикаго изгуби, но Чикаго сезонава го направи она што ниту еден мочко на планетава (вклучувајќи те тука и тебе) ни во најлошиот сон не очекуваше дека ќе се случи. Ти можеш да го потиш и трљаш тука колку сакаш против Роуз и Чикаго, но фактите го говорат спротивното...

И да, пак тој Роуз што според некои мрчатори како тебе не заслужува да биде МВП, постигна 34 поени.

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.379
Мали, комплексот е страшна работа, или отфрли го, или научи да живееш со него...

Чикаго изгуби, но Чикаго сезонава го направи она што ниту еден мочко на планетава (вклучувајќи те тука и тебе) ни во најлошиот сон не очекуваше дека ќе се случи. Ти можеш да го потиш и трљаш тука колку сакаш против Роуз и Чикаго, но фактите го говорат спротивното...

И да, пак тој Роуз што според некои мрчатори како тебе не заслужува да биде МВП, постигна 34 поени.
хаха добро бе извини не ме тепај

--- надополнето ---

Како е чуството да си едниствен во светот?
единствен во шо?

Kajgana Shop

На врв Bottom