NBA Сезона 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата D-Wade
  • Време на започнување Време на започнување
Е ова ти се вика тепање на искуство. Можеше глатко ОСТ да го добијат мечот по мизерното прво полувреме на Сан Антонио, но старите волци се врати у пуно светло. Конечно и Ричард Џеферсон изигра партија на негово ниво.

Иначе други интересно вчера е 3-та победа по ред на Хјустон после лошото отварање на сезоната со 0-6 скор. Многу симпатичен и интересен тим ми се.

Лејкерс поразени од Феникс, штета што касно идеше многу, фантастични мечеви играат увек овие две екипи !

Добро ќе станат ли некогаш конкуренти моиве Њу Јорк? :)

Спарси се зверки,Данкан многу лошо играше во напад ама кога ќе се врати во форма многу појаки ќе бидат .
Оклахома што знам,добра екипа ама Дурант трета четвртина Спарси кога се вратија и поведоа се уби од промашување,исто како лани со Лејкерс,а дојде таков момент одма се губи,лошо е тоа за тимот.

дали имат некоја информација кој утакмици ке ги давет наредниов викенд?

Е ова ти се вика тепање на искуство. Можеше глатко ОСТ да го добијат мечот по мизерното прво полувреме на Сан Антонио, но старите волци се врати у пуно светло. Конечно и Ричард Џеферсон изигра партија на негово ниво.

Иначе други интересно вчера е 3-та победа по ред на Хјустон после лошото отварање на сезоната со 0-6 скор. Многу симпатичен и интересен тим ми се.

Лејкерс поразени од Феникс, штета што касно идеше многу, фантастични мечеви играат увек овие две екипи !

Па зато и ги сакам јас сонцава. Се игра брате масовно, напаѓачки, да се даде поен повеќе од противникот. Му појдоја дома на Лејкерс, во Стејплс му бапнаја 121 поен во регуларен тек и чао пријатно :vozbud: Лани ептен кеф ми напраја што стигнаја до финале на западот. Годинава малку тешко ама сепак ќе останат моја омилена екипа.

Па зато и ги сакам јас сонцава. Се игра брате масовно, напаѓачки, да се даде поен повеќе од противникот. Му појдоја дома на Лејкерс, во Стејплс му бапнаја 121 поен во регуларен тек и чао пријатно :vozbud: Лани ептен кеф ми напраја што стигнаја до финале на западот. Годинава малку тешко ама сепак ќе останат моја омилена екипа.
И јас си ги обожавам у кладилница:)
Од 82 регуларни утакмици на 70 испаѓаат + кошеви :):):)
Втор пораз на Лејкерс, ама кога се игра со Феникс се е можно затоа и не ме чуди многу многу ова.

--- надополнето ---

Вечерва мислам дека е време на првиот пораз на Њу Орлеанс.

Ima sansi da se najde torent od Lakers-Phoenix moram da ja gledam 22 trojki dale Phoenix.

Одлична статија на Шон Пауел за ситуацијата на Мајами, лошата игра на Бош, повредите на Вејд и неговиот однос со Леброн он д пич!

"You see D-Wade with a hamstring, then the hamstring is feeling great, now the shoulder," LeBron said yesterday at practice. "If someone goes down, someone has to step up."
Actually, if someone goes down, and that someone is LeBron or Wade, the Heat are suddenly the Sacramento Kings.

:tv:

Иначе шо се десило со Оки_ман ?? Ај мис хим :)

:tv:

Иначе вечер снимка од мечот Торонто-Бостон во 21.20 ..барем таква најава имаше, иначе мечот е во 19часот, али терминот не им одговара на нашите :/

хах.....видов најава за 21 и 30.....снимка ?!

Кој епски крај беше на Торонто-Бостон. Штета што изгубија моите.:(

Ај малце оф топик.

Да не знае некој која е песната која оди во позадина на секоја најава за натпревар во НБА на МТВ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom