Primera División 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    310
Статус
Затворена за нови мислења.
Чекај бе гоче,вечер играме со Сосиедад на Бернабе.... :wink:
Колку е исфрустриран, 10 пати ќе шутне на трибина, 10 пати ќе му блокираат, ама ќе даде гол :)

Шо е до мене,аку сакат Меси нека имат 140,а роналдо останит на овие 34 гола....Само да зејме Ла Лига...

ебате првенството ..неинтересно :kez:
секоја утакмица на Реал или Барса, 30 -та минута 3-0 и оди гледај фудбал после ..коментаторов колку толку се труди да ја направи интересна али џабе е :D

^ Да бее..Меси може вода да му носи на тој како се викаше бе... :tv:

ебате првенството ..неинтересно :kez:
секоја утакмица на Реал или Барса, 30 -та минута 3-0 и оди гледај фудбал после ..коментаторов колку толку се труди да ја направи интересна али џабе е :D
ne bi se slozil vo celost so tebe
tocno deka barsa do 30 minuta go resava natprevarot,no ne i real
naprsti se broat natprevarite na real sho gi resile do 30 min,vo glavno moraat da trcat igracite na real 90 min za da pobedat :) :)

ne bi se slozil vo celost so tebe
tocno deka barsa do 30 minuta go resava natprevarot,no ne i real
naprsti se broat natprevarite na real sho gi resile do 30 min,vo glavno moraat da trcat igracite na real 90 min za da pobedat :) :)

Гоче, немој бе. Демек Барселона со 2 потега ги решава сите противници, а Реал секоја победа со судни маки ја добива. Труди се колку-толку објективен да бидеш. ;-)

Ете како се даваат голови а не како хобитот смешен флиперски.
Sarcasm???
Гоче, немој бе. Демек Барселона со 2 потега ги решава сите противници, а Реал секоја победа со судни маки ја добива. Труди се колку-толку објективен да бидеш. ;-)
Да бе па и ти најде од кого да бараш објективност.....како од екстрим памет да бараш :)

extreme1 (вака беше мислам) е кока-кола за goche. :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom