Primera División 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    310
Статус
Затворена за нови мислења.
И Барса за 1x има 4.02. Уште помераклиско. Сега ако не кикснеме, до крајот на сезоната треба да газиме, највеќе 5 бода ќе изгубиме.

ma daj be ti 4oek izgubi se vgas napikaj si ja taa kvota 4,02 mozis???????bas da vidam kolku e za real 1$3+ mora da gi skinat davajgazive ednas :)

slipping.gif

Браво за Спортинг како и против Реал го дадоа максимумот,а и публиката врие против нив кога играат.Вака се гине на терен за желба за победа.Инаку Виља секоја чест.

ме интересира ситуацијата со индиректниот фаул???
за расправија ли добија тие ???

ме интересира ситуацијата со индиректниот фаул???
за расправија ли добија тие ???

Стварно ај некој нека разјасни тоа малку. Како може Валдес ја отера топката у три лепе, Дани се мачеше таму шо се не направи со неа и на крај да се досуди индирект за Хихон.
Не дека нешто ќе смени работава, само стварно не ми е јасна приказнава.

Абе стварно не ми е јасно зошто плачете за репутацијата која ја добивате од други членови,во последно време многу се жалат.

dobra utakmica uste od inter lani nemam videno drug da im pruzi onakov odbor na barca se znae kako se igra protiv barca ako na sreka dades gol posle se parki busot pred gol za da mozes da gi zapres barca inace ako postigne barca 1 gol posle ima gazenje :D

dobra utakmica uste od inter lani nemam videno drug da im pruzi onakov odbor na barca se znae kako se igra protiv barca ako na sreka dades gol posle se parki busot pred gol za da mozes da gi zapres barca inace ako postigne barca 1 gol posle ima gazenje :D
Па фарса даде гол, ама не видовме газење :pos: И аман една екипа изиграла добро против вас, и одма се фаќате за тоа дека се бранела? Па што да прави? Да нападне да даде уште 3 гола? Толку некои фанови на барса имаат комплекси од губење на бодови, тоа е чудо...

Хахах една екипа играла добро против нас :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom