Primera División 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    310
Статус
Затворена за нови мислења.
Леле не ме терај да барам лани после Интер шо измислувавте за судијата дека биле бфф со Мурињо. Поголеми плачковци од вас ако има...ние барем аргументирано од било кој да го гледа натпреваров ќе увидеше.

Све све али прскалките беа ВТФ БИЧ:pos2::pos2:

:pos2: da misli covek deka so igrac pomalce go pocnavte natprevarot

Не се прај улав сега. Додека Реал имаше 11 играчи имаше целосна иницијатива (не дека после ја немаше), една работа е Палоп што се здиве а друго што асистентот креваше офсајд постојано.

Тоа за вториот пенал не беше пенал, НОСЕНА беше

Леле не ме терај да барам лани после Интер шо измислувавте за судијата дека биле бфф со Мурињо. Поголеми плачковци од вас ако има...ние барем аргументирано од било кој да го гледа натпреваров ќе увидеше.

Лани беше полуфинале, се одлучуваше финалист за ЛШ(нешто што вие не сте го ни од далеку помирисале во последните 7-8 години) и да, судијата беше катастрофа и усра некои важни работи кои директни одлучуваа за патникот во финалето.
Вечерва имавме судија, кој мисли дека со картони ќе ја смири ситуацијата, па ја усра работата во мала предност на Севиља.
И шо скокавте толку, ко мајмун по банани?? И со победа, и без победа, вие сте си втори. Колку повеќе бодови ви избегаме сега, толку ќе ви е помала болката во мај. :back:

Не се прај улав сега. Додека Реал имаше 11 играчи имаше целосна иницијатива (не дека после ја немаше), една работа е Палоп што се здиве а друго што асистентот креваше офсајд постојано.

dodeka Real igrase so 11 igrac OCCASIONES DE GOL 1-3,posle toa napraivte uste edna koja ja krunisavte so gol.Koj se prai ulav sea,za koja dominacija mi zboris

Морам да признаем, ептен си духовит. Просто чуек да незнае дали да плаче или да се смее.

Сега смеј се, солзите чувај си ги за Ел-Петардико, или како шо го викате Класико и за во мај. Тогаш истури се со плачење. Или, ако сакаш, уште од сега тренирај си.

Лани беше полуфинале, се одлучуваше финалист за ЛШ(нешто што вие не сте го ни од далеку помирисале во последните 7-8 години) и да, судијата беше катастрофа и усра некои важни работи кои директни одлучуваа за патникот во финалето.
Вечерва имавме судија, кој мисли дека со картони ќе ја смири ситуацијата, па ја усра работата во мала предност на Севиља.
И шо скокавте толку, ко мајмун по банани?? И со победа, и без победа, вие сте си втори. Колку повеќе бодови ви избегаме сега, толку ќе ви е помала болката во мај. :back:

Абе ај собирајте да дојдете до некое дереџе барем ко во Италија блиску за 5-6 титули, ова не е хумано ние 31 вие 16. Ко Кометал Ѓорче Петров женски ракомет, ала Кале Кичево сте.

Све све али 6 години абер да немаш од 1/4 финале тоа ти LOL и EPIC MOMENT истовремено.

Боље 6 години да немаш 1/4 финале одколку да пушташ прскалки поради пораз(од што летавте и си мислевте дека сте најјаки, толку голема болка владееше во Каталонија, така да ПРСКАЛКИТЕ СЕ ЛЕКОТ):pos2:

Абе ај собирајте да дојдете до некое дереџе барем ко во Италија блиску за 5-6 титули, ова не е хумано ние 31 вие 16. Ко Кометал Ѓорче Петров женски ракомет, ала Кале Кичево сте.

francisco-franco.gif

kako mozete da pcuete po sudiite koa so katastrofalna igra,koa bez troska koncept na igra,koa so cigani od tipot na cristina,ramos,pepe,carvalho i kompanija zaostanuvate samo 2 boda od tie sto se poim za vas vo sporedba so nekolkute slucai so gi spomnav.More kutete tamu i cudete se do kaj stigna fudbalot

Брат незнам што да ви кажам искрено. Незнам дали си дојден на темава само колку да се караш или ја гледаше стварно утакмицата. Па бидете еднаш коректни и кажете дека судиите беа против нас, нема да ти ги набројувам случаите во кој бевме оштетени, се надевам ако си ја гледал утакмицата и ако имаш барем малку познавање во фудбалот ке сватиш дека бевме оштетени.

Како и да е, ова е нова победа за нас каква таква сепак е победа и нови 3 бода на контото на Реал. Патетично е само што вакви судии судат во една од најдобрите лики на светов но тоа е мора и вакви да има.

Единствено не ми е јасно, зашто почнавте вие (навивачите на Барса) толку галама да кревате? Вчера вие коа тепавте 5-1 ниту еден навивач на Реал не кажа ни зашто овој гол ваков бил, ни каде имало спорна ситуација ни ништо, сега Реал тепаше и одма за 15 минути 3 страни се изнапишаа.

Боље 6 години да немаш 1/4 финале одколку да пушташ прскалки поради пораз(од што летавте и си мислевте дека сте најјаки, толку голема болка владееше во Каталонија, така да ПРСКАЛКИТЕ СЕ ЛЕКОТ):pos2:

full_142742024.jpg

--- надополнето ---

екипа без муда = севиља :toe:

Екипа без муда x 2 = Рубин Казан

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom