Primera División 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    310
Статус
Затворена за нови мислења.
Брат незнам што да ви кажам искрено. Незнам дали си дојден на темава само колку да се караш или ја гледаше стварно утакмицата. Па бидете еднаш коректни и кажете дека судиите беа против нас, нема да ти ги набројувам случаите во кој бевме оштетени, се надевам ако си ја гледал утакмицата и ако имаш барем малку познавање во фудбалот ке сватиш дека бевме оштетени.

Како и да е, ова е нова победа за нас каква таква сепак е победа и нови 3 бода на контото на Реал. Патетично е само што вакви судии судат во една од најдобрите лики на светов но тоа е мора и вакви да има.

Единствено не ми е јасно, зашто почнавте вие (навивачите на Барса) толку галама да кревате? Вчера вие коа тепавте 5-1 ниту еден навивач на Реал не кажа ни зашто овој гол ваков бил, ни каде имало спорна ситуација ни ништо, сега Реал тепаше и одма за 15 минути 3 страни се изнапишаа.

Стварно сте имале нешто да кажете :pos:

Значи факт е денеска дека судиите го оштетија Реал, вие тука ми ја вртите приказната. Особено со кое лице може фановите на Барса да го прават тоа незнам. Тоа е исто ко Црногорец да му каже на Јапонец дека е Јапонецот мрзелив.. абе ајде!

Брат незнам што да ви кажам искрено. Незнам дали си дојден на темава само колку да се караш или ја гледаше стварно утакмицата. Па бидете еднаш коректни и кажете дека судиите беа против нас, нема да ти ги набројувам случаите во кој бевме оштетени, се надевам ако си ја гледал утакмицата и ако имаш барем малку познавање во фудбалот ке сватиш дека бевме оштетени.

Како и да е, ова е нова победа за нас каква таква сепак е победа и нови 3 бода на контото на Реал. Патетично е само што вакви судии судат во една од најдобрите лики на светов но тоа е мора и вакви да има.

Единствено не ми е јасно, зашто почнавте вие (навивачите на Барса) толку галама да кревате? Вчера вие коа тепавте 5-1 ниту еден навивач на Реал не кажа ни зашто овој гол ваков бил, ни каде имало спорна ситуација ни ништо, сега Реал тепаше и одма за 15 минути 3 страни се изнапишаа.

А жити се зарем имаше нешто да се каже???
Уствари добро имаше еден гол од сомнителна позиција не викам не.
И да судијата беше мизерија правеше глупости никој не вика не. Ама немојте само на него да се вадите кога против Севиља која е на 11то место, во која Фабојано, Негредо, Капел играат најмизерна сезона. Во Севиља во која Навас е повеќе повреден отколку што игра да не можете на гол да шутнете. Ова денеска беше стварно мизерно на моменти.

--- надополнето ---

Значи факт е денеска дека судиите го оштетија Реал, вие тука ми ја вртите приказната. Особено со кое лице може фановите на Барса да го прават тоа незнам. Тоа е исто ко Црногорец да му каже на Јапонец дека е Јапонецот мрзелив.. абе ајде!

Ај ај....а кога ви судат пенали од дување на роналдо тогаш се е како подмачкано нели??

pobedivte tim koj momentalno e na 11 pozicija,tim koj Barca go isprati so petarda,pobedivte za 2 mesto na tabelata.So tolku euforija ve fatila,slavenje,e toa ne sfaka :) da ne e do toa so ste najdobri posle Barca

pa za vcerasnata igra na barsa ( a i za bilo koj natprevar na barsa) i da sakas ne mozis da najdis maana zs igraat perfektno bez greska
a vie igrate tolku katastrofalno i na kraj pak od nekade ke gi izvadete trite boda

i da gleam nikoj ne spomna nisto za Fabiano,prosto me zacudi negovoto nezalaganje,anonimnost vrz tekot na celiot natprevar,prv pat go gleam takov,bog znae so mu e

А жити се зарем имаше нешто да се каже???
Уствари добро имаше еден гол од сомнителна позиција не викам не.
И да судијата беше мизерија правеше глупости никој не вика не. Ама немојте само на него да се вадите кога против Севиља која е на 11то место, во која Фабојано, Негредо, Капел играат најмизерна сезона. Во Севиља во која Навас е повеќе повреден отколку што игра да не можете на гол да шутнете. Ова денеска беше стварно мизерно на моменти.

--- надополнето ---

Ај ај....а кога ви судат пенали од дување на роналдо тогаш се е како подмачкано нели??

А за кој к*р вие почнавте дискусија да водите на темава за Реал? Тепаше Реал, тепаше. Крај, точка, поздрав. Како што кажав каква таква победа си е победа, одговори ми за кој кур ја почнавте дискусијава? Само рчка барате или што е работава? Ај да изгубеше Реал ке сватев, не зафркавате зашто изгубивме али ние тепавме и вие ни го потекувате куров.

i da gleam nikoj ne spomna nisto za Fabiano,prosto me zacudi negovoto nezalaganje,anonimnost vrz tekot na celiot natprevar,prv pat go gleam takov,bog znae so mu e

Ја ке ти одговорам брат, Реал му платија за да игра слабо. Уствари направија договор овој да зигира натппреваров најславо што може, а овие за награда во Јануари ќе го купат.. така и така им фали напагач. Биди ми поздравен.

Ама, Мурињо, идолот на нашата генерација, човекот-специјалец, или специјален случај, како и да е. Е тој човек, ми е хит. Како ги мисли само еј. Ќе му текне нешто на секоја 5та минута и преки 125412512 поштари таа информација ќе стигне до Касиљас или друг примопредавач.
Иновација во фудбалот, не викам не!:):)

Ама пред тоа го гурна некој од вашиот стручен штаб,а и пред тоа покажуваа нешто,како се караше тој.
Гледам дека не бил Каранка,некој стар беше :)

La discusión entre Silvino Louro, entrenador de porteros del Real Madrid y Gonzalo Hurtado, ayudante del Sevilla, acabó con la caída del delegado Agustín Herrerín.

Aсистентот од Севиља и тренерот на голмани на Реал.

Двајца се караат, третиот паѓа! :pos:

А за кој к*р вие почнавте дискусија да водите на темава за Реал? Тепаше Реал, тепаше. Крај, точка, поздрав. Како што кажав каква таква победа си е победа, одговори ми за кој кур ја почнавте дискусијава? Само рчка барате или што е работава? Ај да изгубеше Реал ке сватев, не зафркавате зашто изгубивме али ние тепавме и вие ни го потекувате куров.
Абе гледај сега овака. Ова е форум ќе си дадеш мислење, некој ќе ти реплицира и така ти настанува дискусија. За тоа сме тука за да дискутираме не за да блееме во жолтава позадинава.

Абе ај собирајте да дојдете до некое дереџе барем ко во Италија блиску за 5-6 титули, ова не е хумано ние 31 вие 16. Ко Кометал Ѓорче Петров женски ракомет, ала Кале Кичево сте.

Не се 16 бе, 6 се, си се збунил нешто. :tapp:

pobedivte tim koj momentalno e na 11 pozicija,tim koj Barca go isprati so petarda,pobedivte za 2 mesto na tabelata.So tolku euforija ve fatila,slavenje,e toa ne sfaka :) da ne e do toa so ste najdobri posle Barca

Па вие направивте да дојде до хаос во темава, со детски муабети. Реков треба да си ретардиран за да речеш дека судијава судеше добро, и дека Реал не бил оштетен...

Абе гледај сега овака. Ова е форум ќе си дадеш мислење, некој ќе ти реплицира и така ти настанува дискусија. За тоа сме тука за да дискутираме не за да блееме во жолтава позадинава.

Се ми е тоа јасно и тоа го прави форумов интересен, дискусијата! Али да му ебам мајката па бидете малце РЕАЛни, ако сте ја гледале утакмицата коментирајте, а не да читам коментари од типот.. "леле Реал педериве се извадија у последна минута" или да постирате видеа од минатите натпревари помеѓу Реал и Барса (стварно ова незнам каква врска имаше со вечерашниов дуел).

Не се 16 бе, 6 се, си се збунил нешто. :tapp:

Грешка си Боби. Не се 6, 3 се, плус 2 од нив се незаслужени! :tv:

BTW, Вие сеуште мислите оти Мурињо ви е добар тренер???
-Па, лани Пелегрини на двата натпревара против Барса имаше подобра гол-разлика(3-0 вкупно) од Мурињо на еден сезонава(5-0). :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom