Hurin
Pokerface bastard
екипа без муда = севиља 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

А која игра ќе ја очекуваш кога играа со играч помалце и знаеа дека при секој центаршут судијата ќе досуди офсајд!
Леле не ме терај да барам лани после Интер шо измислувавте за судијата дека биле бфф со Мурињо. Поголеми плачковци од вас ако има...ние барем аргументирано од било кој да го гледа натпреваров ќе увидеше.
:pos2: da misli covek deka so igrac pomalce go pocnavte natprevarot

Леле не ме терај да барам лани после Интер шо измислувавте за судијата дека биле бфф со Мурињо. Поголеми плачковци од вас ако има...ние барем аргументирано од било кој да го гледа натпреваров ќе увидеше.
Све све али прскалките беа ВТФ БИЧ:pos2::pos2:
Не се прај улав сега. Додека Реал имаше 11 играчи имаше целосна иницијатива (не дека после ја немаше), една работа е Палоп што се здиве а друго што асистентот креваше офсајд постојано.
Морам да признаем, ептен си духовит. Просто чуек да незнае дали да плаче или да се смее.
Лани беше полуфинале, се одлучуваше финалист за ЛШ(нешто што вие не сте го ни од далеку помирисале во последните 7-8 години) и да, судијата беше катастрофа и усра некои важни работи кои директни одлучуваа за патникот во финалето.
Вечерва имавме судија, кој мисли дека со картони ќе ја смири ситуацијата, па ја усра работата во мала предност на Севиља.
И шо скокавте толку, ко мајмун по банани?? И со победа, и без победа, вие сте си втори. Колку повеќе бодови ви избегаме сега, толку ќе ви е помала болката во мај. :back:
Све све али 6 години абер да немаш од 1/4 финале тоа ти LOL и EPIC MOMENT истовремено.
Абе ај собирајте да дојдете до некое дереџе барем ко во Италија блиску за 5-6 титули, ова не е хумано ние 31 вие 16. Ко Кометал Ѓорче Петров женски ракомет, ала Кале Кичево сте.
kako mozete da pcuete po sudiite koa so katastrofalna igra,koa bez troska koncept na igra,koa so cigani od tipot na cristina,ramos,pepe,carvalho i kompanija zaostanuvate samo 2 boda od tie sto se poim za vas vo sporedba so nekolkute slucai so gi spomnav.More kutete tamu i cudete se do kaj stigna fudbalot
Боље 6 години да немаш 1/4 финале одколку да пушташ прскалки поради пораз(од што летавте и си мислевте дека сте најјаки, толку голема болка владееше во Каталонија, така да ПРСКАЛКИТЕ СЕ ЛЕКОТ):pos2:
екипа без муда = севиља![]()