Primera División 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    310
Статус
Затворена за нови мислења.
cigani ste nema so ,u sekoj pogled.Neka napravat edna sporedba neutralcite pomegu Barca i Real,da u sekoj pogled niz tekot na natprevarot

Што сакаш да кажеш???? Дека не ни судеа 3 непостоечки офсајди, дека 2 пута не ни судеше чисти пенали?? Или дека тоа беше црвен за Карваљо??? Смешен си, само тоа ќе кажем!

Си умреа од криво противниците ама за севиља беа пошо диво племе се, колеги.
Палоп пустиоп ко куче трчаше по ДиМариа, ама кур го попија.

Мајката да му ебам на тој што пуштат вакви судии да не уништат,ама ај се се плаќа,никој ништо не ни може.

Упс упс упс ти влезе:pusk: ИЗВИНИ

--- надополнето ---

Ѕвер си нема што:back:

Леле те молам не ме фали толку ќе се вцрвенам. А и го знам тоа без да ми кажеш.
Плус за Барселона навивам незнам дали си знаел <3

Реал против Барса ли играше што толку се палете бе!

Судијава судел и УЕФА натпревари. Незнам дали ќе си го задржи местото :)

Само што дигнавте толкава паника незнам (за вас каталонциве важи ова, што ни го пушите у последниве 15 мин.)??? Ве здоболе изгледа што Реал тепаше со 10 играчи, наспроти 14. Друго незнам што би кажал. Може некој ќе се навреди, ама за тие што викаат дека коректна била утакмицава, нема друг збор да се каже освен дека се РЕТАРДИРАНИ!

kako mozete da pcuete po sudiite koa so katastrofalna igra,koa bez troska koncept na igra,koa so cigani od tipot na cristina,ramos,pepe,carvalho i kompanija zaostanuvate samo 2 boda od tie sto se poim za vas vo sporedba so nekolkute slucai so gi spomnav.More kutete tamu i cudete se do kaj stigna fudbalot

Никој никаде не рече дека е коректна. Оди назад 1 страна ќе видиш уште на полувреме јас што напишав.
А најтрагично е шо никој никаде го нема да каже за Бродвеј шоуто од Ди Мариа. Да беше тоа Меси, Бускетс или некој друг од Барса, туку сликички, видеа, ку*ци, палци ќе летаа.

Да не ти досуди 2 чисти пенала, да ти даде неправилен црвен, да ти даде 8 жолти картони од кои пола не беа за жолт, и да ти досуди седум офсајди од кои исто пола беа неправилни... и како може после да кажеш дека имало фер судење или дека судијата бил непристрасен !?

Али до душа коа ќе видиш дека овој и на друг натпревар имал дадено 19 жолти... ќе сфатиш дека е идиот и некој ја користи неговата глупост!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom