Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Е ова не верував да биде...не видов како се случи?

Е ова не верував да биде...не видов како се случи?

Му ја дадоа на Пепе на "горна" статива, ја смири, шутна удри во некој во петата доволно да смени правец, да ги измами Муслера, и влезе во гол.

Некое линче да видиме и тоа чудо?? :P

Кој Рома да мести ? Ма какјих,душички поштени тие.

P.S. Don't mess with Mexes? Forza Milan? :icon_lol:
ко ќе го видам сликан во дрес од милан ќе сменам дотогаш така останува. а за првото препрочитај го моето мислење...јас си останувам на него

по ова вечерва не знам што да речам за италијанскиот фудбал.... и 2 места му се многу во ЛШ

Зш бе чудо ?
Најсигурна двојка ми беше оваја:)

Пред да почне му викам на братучед ми ке тепа јувентус ке видиш.Сакаше да се кладиме ама ни јас не бев сигурен па се откажав.Ке му ќарев некој динар иначе.Овие јуве кога најмалце очекувам вака ке ме изненадат:smir:

Пред да почне му викам на братучед ми ке тепа јувентус ке видиш.Сакаше да се кладиме ама ни јас не бев сигурен па се откажав.Ке му ќарев некој динар иначе.Овие јуве кога најмалце очекувам вака ке ме изненадат:smir:

Јас на цело школо му реков 2јче да ја пишат, ако не излезеше 2јче неодев нашкола утре.:pos:

Јас на цело школо му реков 2јче да ја пишат, ако не излезеше 2јче неодев нашкола утре.:pos:

Ааа утре да бараш частење ако фатил некој.Мада беше голем ризик и не верувам дека некој ја играл двојка.Јуве сите го отпишаа дека нема шанси за ништо.Дуру и да изиграат нерешно удинезе-наполи следната (ако беа тие, може сум грешка) пак јуве на 2 бода ке се приближи и блиску ке биде ама не верувам дека ке се квалификува..

Голот од повеќе агли.

Pupone, ова чудо?

Ќе беше чудо доколку свиреше пенал за стартот на Киелини над Флокари. Да се работеше за рома или наполи ќе свирнеше пенал без размислување и тоа немаше да претставува никакво чудо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom