Serie A 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Омг гол на утакмицава. И тоа Јуве... :)

С

сашенко

Гостин
Е ова не верував да биде...не видов како се случи?

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Е ова не верував да биде...не видов како се случи?
Му ја дадоа на Пепе на "горна" статива, ја смири, шутна удри во некој во петата доволно да смени правец, да ги измами Муслера, и влезе во гол.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.923
Поени од реакции
8.800
Некое линче да видиме и тоа чудо?? :P

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
Кој Рома да мести ? Ма какјих,душички поштени тие.

P.S. Don't mess with Mexes? Forza Milan? :icon_lol:
ко ќе го видам сликан во дрес од милан ќе сменам дотогаш така останува. а за првото препрочитај го моето мислење...јас си останувам на него

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
по ова вечерва не знам што да речам за италијанскиот фудбал.... и 2 места му се многу во ЛШ

С

сашенко

Гостин
Зш бе чудо ?
Најсигурна двојка ми беше оваја:)
Пред да почне му викам на братучед ми ке тепа јувентус ке видиш.Сакаше да се кладиме ама ни јас не бев сигурен па се откажав.Ке му ќарев некој динар иначе.Овие јуве кога најмалце очекувам вака ке ме изненадат:smir:

F

FuckYouAll

Гостин
Пред да почне му викам на братучед ми ке тепа јувентус ке видиш.Сакаше да се кладиме ама ни јас не бев сигурен па се откажав.Ке му ќарев некој динар иначе.Овие јуве кога најмалце очекувам вака ке ме изненадат:smir:
Јас на цело школо му реков 2јче да ја пишат, ако не излезеше 2јче неодев нашкола утре.:pos:

С

сашенко

Гостин
Јас на цело школо му реков 2јче да ја пишат, ако не излезеше 2јче неодев нашкола утре.:pos:
Ааа утре да бараш частење ако фатил некој.Мада беше голем ризик и не верувам дека некој ја играл двојка.Јуве сите го отпишаа дека нема шанси за ништо.Дуру и да изиграат нерешно удинезе-наполи следната (ако беа тие, може сум грешка) пак јуве на 2 бода ке се приближи и блиску ке биде ама не верувам дека ке се квалификува..

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Голот од повеќе агли.

Pupone, ова чудо?

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.154
Поени од реакции
5.994
Ќе беше чудо доколку свиреше пенал за стартот на Киелини над Флокари. Да се работеше за рома или наполи ќе свирнеше пенал без размислување и тоа немаше да претставува никакво чудо.

Kajgana Shop

На врв Bottom