Му ја дадоа на Пепе на "горна" статива, ја смири, шутна удри во некој во петата доволно да смени правец, да ги измами Муслера, и влезе во гол.Е ова не верував да биде...не видов како се случи?
ко ќе го видам сликан во дрес од милан ќе сменам дотогаш така останува. а за првото препрочитај го моето мислење...јас си останувам на негоКој Рома да мести ? Ма какјих,душички поштени тие.
P.S. Don't mess with Mexes? Forza Milan?
Зш бе чудо ?Некое линче да видиме и тоа чудо??
Пред да почне му викам на братучед ми ке тепа јувентус ке видиш.Сакаше да се кладиме ама ни јас не бев сигурен па се откажав.Ке му ќарев некој динар иначе.Овие јуве кога најмалце очекувам вака ке ме изненадат:smir:Зш бе чудо ?
Најсигурна двојка ми беше оваја
Јас на цело школо му реков 2јче да ја пишат, ако не излезеше 2јче неодев нашкола утре.Пред да почне му викам на братучед ми ке тепа јувентус ке видиш.Сакаше да се кладиме ама ни јас не бев сигурен па се откажав.Ке му ќарев некој динар иначе.Овие јуве кога најмалце очекувам вака ке ме изненадат:smir:
Мислев на голот, резултатот е очекуванЗш бе чудо ?
Најсигурна двојка ми беше оваја
Ааа утре да бараш частење ако фатил некој.Мада беше голем ризик и не верувам дека некој ја играл двојка.Јуве сите го отпишаа дека нема шанси за ништо.Дуру и да изиграат нерешно удинезе-наполи следната (ако беа тие, може сум грешка) пак јуве на 2 бода ке се приближи и блиску ке биде ама не верувам дека ке се квалификува..Јас на цело школо му реков 2јче да ја пишат, ако не излезеше 2јче неодев нашкола утре.