Serie A 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
шо има врска ако си дал оставка, со тоа што било редено?
дека си дал оставка ок,ама тоа не е заради мечов
ти пратив статистика види убавоо
еднаш случајно , 2пати..
ама ова е веќе многу
Па штом дава оставка би требало да е заради играта на неговите. Ако било договорено да губат тој не згрешил ништо како тренер. Иако има причини за оставка. Може им пререкол нешто на полувреме, се прелила чашата и решиле да го саботираат.
Статистика не знам каде си ми пратил.
Пресврти се случувале и ќе се случуваат, овде можам да кажам само дека примаа смешни голови што навистина е симптоматично. Понатаму од тоа нејќам да одам...

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.711
Поени од реакции
49.052
Монтела наверојатно ќе го наследи (досега бил тренер на некоја од младинските категории)
.
Ќе фигурира како тренер иначе, моја претпоставка е дека тој Бруно Конти ќе диригира од позади што како ќе се прави. Ја у принцип не ги подржувам овие смени на тренери во овој период од сезоната, ама во случајов на Рома нормално е да се деси, пошто овој испушти од раце се што можеше, ај што не играат ништо, него и цела соблекувална е против него, авторитет нула има, го строеа сите, од Тоти до Бориело.
Истово не би било паметно во Јуве на пример, кај што има бар единство и фино си живее Дел Нери со сите.

Ќе биде јако кога Монтела ќе го извади Тоти од игра :) ... од стално ми биле интересни тие такви ситуации... како хомосексуалецот лани кога ги заглави Пипо и Гатузо на клупа или Ферара кога го акна Дел Пиеро неколку утакмици на клупа исто.

Член од
30 октомври 2008
Мислења
1.046
Поени од реакции
35
Член од
31 јануари 2011
Мислења
779
Поени од реакции
382
Монтела наверојатно ќе го наследи (досега бил тренер на некоја од младинските категории)
.
Ќе фигурира како тренер иначе, моја претпоставка е дека тој Бруно Конти ќе диригира од позади што како ќе се прави. Ја у принцип не ги подржувам овие смени на тренери во овој период од сезоната, ама во случајов на Рома нормално е да се деси, пошто овој испушти од раце се што можеше, ај што не играат ништо, него и цела соблекувална е против него, авторитет нула има, го строеа сите, од Тоти до Бориело.
Истово не би било паметно во Јуве на пример, кај што има бар единство и фино си живее Дел Нери со сите.

Ќе биде јако кога Монтела ќе го извади Тоти од игра :) ... од стално ми биле интересни тие такви ситуации... како хомосексуалецот лани кога ги заглави Пипо и Гатузо на клупа или Ферара кога го акна Дел Пиеро неколку утакмици на клупа исто.
:pos:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.923
Поени од реакции
8.799
Членовите кои што тврдат дека Џенова-Рома е местена ако не друго барем ме тешат на некој начин, значи Рома не е слаба туку мести утакмици :)

-А на Ранко му посакувам да си најде некое тимче од Сериа А како Лече,Парма, Киево или други па нека прави чуда таму, можам само да му се заблагодарам за ланскиот успех што го имаше со Рома кога го извади од криза тимот па дури го внесе и во борба за Скудето...

Некој пиша главниот збор ќе го имал Бруно Конти, тоа е апсолутно неточно, па доколку Бруно требаше да биде главен него ќе го назначеа за тренер, но лошо искуство има тој со Рома, 2004-05 по оставката на Дел Нери го ставио Конти за тренер, а човекот од 10 можни утакмици оствари една победа и собра само 7 бода од можни 30 бода... така да можно е Конти да фигурира како тренер,НО само ради тоа што Монтела нема лиценца за тренер на клуб ос Сериа А,така да главниот збор ќе го има Монтела!!
нека му е со среќа во "Mission Impossible" :)

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
^ остај ги брат нека се тешат уште малце..... ќе се вратиме ние во најјако светло:baeh:

F

FuckYouAll

Гостин
Италијанските екипи што играат во Европа се бози годинава.

П.С Онај коментаторон што го коментираше интер сношти на Канал5 многу го потцена Италијанскиот фудбал а и неговите гости, изгледа и онај :drk: на Фарса.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.923
Поени од реакции
8.799
Јас верувам барем една екипа ќе помине иако сите 3 изгубија на домашен терен, шанси највеќе му давам на Милан дека ќе го мине Тотенхем, но од друга страна Милан се полакоми по Скудето па така да нема многу да се замара со Тотенхем и ќе си оди на сигурна титула :) Интер може да го помине Баерн доколку не изигра толку пичкарски како на Меаца, се надевам дека Леонардо ја сватил грешката и во реваншот ќе одигра офанзивно, знаеме одбраната на Баерн е многу слаба така да гол сигурно даваат... а Рома многу тешко да помине, играат многу лошо,сменија тренер, заостануваат 6 поени од 4-тото место во првенството плус Шахтјор немал изгубено 2 години на домашен терен, така да приказната во ЛШ за Рома е завршена(треба чудо да се случи да помине)!

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Толку од Наполи, тренерот пиче го остае Кавани на клупа... дувнаа затоа.
Годинава ептен слабо италијанските екипи, полако полако една по една екипа се враќаат дома.
Рома Интер и Милан со една нога се више дома, ама веруем у сите 3 екипи! чуда се дешаваат:icon_lol:

Член од
30 октомври 2008
Мислења
1.046
Поени од реакции
35
од милан рома и интер БАРЕМ ЕДНА ОДИ ПОНАТАМУ
ама лошо е шо го изгубивме тоа 4то место кое води лш
како оди работава....врајчајне НИКОГАШ а можи и тогаш нема...
вгодина НАПОЛИ ЌЕ СЕ ПОСЕРИ ВО ЛШ
да ми го думате зборов!

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
од милан рома и интер БАРЕМ ЕДНА ОДИ ПОНАТАМУ
ама лошо е шо го изгубивме тоа 4то место кое води лш
како оди работава....врајчајне НИКОГАШ а можи и тогаш нема...
вгодина НАПОЛИ ЌЕ СЕ ПОСЕРИ ВО ЛШ
да ми го думате зборов!
За тоа 4 место нека се сеќираат екипите кој што се борат за него :)

Член од
30 октомври 2008
Мислења
1.046
Поени од реакции
35
епа ние секако сме 1ви или 2ри....
нека се секираат наполи лацио и палермо...

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Само јас ли од цел форум очекувам во ЛШ сите Италијански екипи да тепаат нагости сега???

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Само јас ли од цел форум очекувам во ЛШ сите Италијански екипи да тепаат нагости сега???
И Марли истото го очекува дури и се кладеше во аватар дека сите италијански екипи ќе поминат !

Kajgana Shop

На врв Bottom