Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
и после велите не постои господ....море и тоа како постои :)
Ќе го одбијат бе, нема да го има тоа задоволство.. Тој ја мачеше рома? Е сеа она ќе го мачи него :pos:
Нема да добие Рома ништо со неговата оставка може само полошо да биде. Нека ја истера сезонава до крај па после нека бега..

да ја истера хахаха па нека биде само менаџер на хартија ама нека седи дома....така би се согласил :pos:

Ќе го одбијат бе, нема да го има тоа задоволство.. Тој ја мачеше рома? Е сеа она ќе го мачи него :pos:
Нема да добие Рома ништо со неговата оставка може само полошо да биде. Нека ја истера сезонава до крај па после нека бега..

Доцна е веќе. Си замина. Сенси изјави дека утре ќе донесат одлука за тоа кој ќе го наследи.

Доцна е веќе. Си замина. Сенси изјави дека утре ќе донесат одлука за тоа кој ќе го наследи.

Кандидати? Се надевам Дел Нери од јувентус, не ни треба повеќе...да го прифатиме трендот на мењање тренери и ние оваа сезона а?Лани неколку сменивме може сега конечно ке ни се посречи

незнам ако е така ок зш на ова статијава од гол вика
President Rosella Sensi, meanwhile, claimed that the club will make a decision on Ranieri's future on Monday.

"We will take heed in light of his [Ranieri's] decision," Sensi told Ansa. "We will not do anything tonight.

незнам ако е така ок зш на ова статијава од гол вика

Goal.com е веродостоен колку кафанските муабети.

[FONT=Arial, Helvetica, Geneva, Swiss, SunSans-Regular]OFFICIAL: [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, Geneva, Swiss, SunSans-Regular]RANIERI HAS RESIGNED[/FONT] [FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]“I always thought of what was best for Roma, so after today’s game I thanked the team and resigned,” announced Claudio Ranieri.[/FONT]

Извор: football-italia.net

замина замина....утре ќе се зне кој е наследник....најверојатно монтела (кога дел нери беше во рома рома имаше многу тежок период а тој не помогна многу :))

Зашто си дал оставка, нели местено било?

Па за тоа и напуштил уствари...се разочарал зашто политиката на клубот му руши репутација по медиумите и напушта додека е време да не му падне репутацијата уште повеќе...

Јас ја наместив оваа :)

а кога англиски екипи ќе одиграат 4-4 или нешто слично или во Франција Лион кога ќе играат 5-5 при тоа 3 гола ќе паднат во последната минута тоа не се местенки, само во Италија и Калчото ги има, нели??
и незнам што толку си се фатил за Рома? Ти беше истиот кој тврдеше дека ја наместиле со Баерн??
гарантирам дека не си ја гледал утакмицата!

да, јас сум тој што викаше дека рома баерн е наместена
АМА јас сум истиот тој што рече дека нукасл арсенал е местена, истиот тој што рече дека катанија интер е наместена и за уште многу други утакмици од други лиги
значи не ги мразам рома и да зборувам само против нив
реално гледам на работиве
а оваа денеска со џенова ако не беше местена незнам која беше... не само поради резултатут, види ги головите
она е смешно дури за гледајне

Зашто си дал оставка, нели местено било?

шо има врска ако си дал оставка, со тоа што било редено?
дека си дал оставка ок,ама тоа не е заради мечов
ти пратив статистика види убавоо
еднаш случајно , 2пати..
ама ова е веќе многу

ХАХАХАХАХА овие РОМА не се нормални ... од АВИОН се глеа дека ги ПУШТААТ да дадат гол .... Види го Хулио Серџо , чоекот шо ги спаси против Интер да не примат 415 гола , види го како ги остава .... ХАХАХАА , иде на топка со раце позади да брани !!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom