Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Васко како временцето мајкин ??

--- надополнето ---

Многу јаки совети. А, Интер демек неможат да го направат истото.
1.Солидна одбрана
2.Нека контролираат средина
3.Нека го заклучат Красич
4.Нека го користат Ето
5.Нека ја сметаат утакмицата за финале.

:pos: :pos:

HaCkEt_MaN напиша:

Си го накитил ко новогидшна елка, сега баш кога затоплува во милано :pos:

У право беа миланезиве кога викаа дека Леонардо ќе усере кога е најпотребно,да тепаа Интер оваа со Фиорентина ќе влезеа со многу поголема самодоверба..
Јебига тоа не е до Леонардо, до Јуве е. Лани и Мурињо го изеде немиен на Олимпико.

Многу мерак ми се направи за Матри. Дете на Милан е и си изигра за тимот свој. Сега да видиме оној ќутукот во среда што ќе направи

Deco па ти си се подновил :) неможеш две недели по ред кладби да добиваш:pos::pos:

Многу мерак ми се направи за Матри. Дете на Милан е и си изигра за тимот свој. Сега да видиме оној ќутукот во среда што ќе направи

Ќе им ја свири "4 годишни времиња" на виолина, специјално за метеоролозиве ! :pos:

images

Пенал да одглуми доста е :smir:

Деко педер еден а викаш дека Кире бил крив за аватарот од Матри, а ти пак си се кладел на Интер! :pos:

Деко, штом е така продолжи да се кладиш на Интер кога игра против Јуве. Биди свој, не им давај да те излажат:pos2:

Фанови на милан навиваат за јувентус... каква иронија човече :pos:

180106_1661659578989_1162191248_31574620_4442804_n.jpg

јувенташи, избројте до пет, после коментирајте!

180106_1661659578989_1162191248_31574620_4442804_n.jpg

јувенташи и миланези, избројте до пет, после коментирајте!

Него Пупоне ...можам ПУПОНЕ или ТЕНК финта да му напраам на дечкото со кој шо се кладев ...... и да го сменам после 2 дена :)

Него Пупоне ...можам ПУПОНЕ или ТЕНК финта да му напраам на дечкото со кој шо се кладев ...... и да го сменам после 2 дена :)

абе смени го за два дена, али во тие два дена добро да го "рашеташ" постови да фрчат на сите страни:pos: јас кога ја изгубив кладбата ти ми рече да не се кријам, а јас напротив во таа надела напишав многу постови ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom