Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Иако не сум навивач на Милан имам нешто да им кажам на навивачите на Интер и Јуве.
Само продолжете со смеењето кон Милан.Факт Интер ке остане без титула,а овие вториве можеби пак ке играат лига европа.
Милан(Галијани)пазари фантастично.ФАКТ.

Иако не сум навивач на Милан имам нешто да им кажам на навивачите на Интер и Јуве.
Само продолжете со смеењето кон Милан.Факт Интер ке остане без титула,а овие вториве можеби пак ке играат лига европа.
Ох колку се радувам и му заблагодарувам на Бога што те прати тебе премудриот стручњак да не просветлиш нас обичните смртници...
Навистина Благодарам

Ви кажа дечкото. :tv:
Ти дужам зелено.

Таму кај што заминаа Пирло,Сидорф и Ибрахимович. :tv:
И 1000 други играчи.

А колку ми е криво за Ибрахимович, да не си заминеше од Интер, немаше ЛШ да освоиме, немаше да го бакнува дресот на Барса по првиот натпревар за после да вика дека Милан се најбоље и дека дошол да освои ЛШ :pos:

ќе покаже крајот на сезоната ако тепате ќе честитаме тоа е тоа :)
Многу нормално :)

@Бане Ибра е гад од играч кај му одговара таму иде не е ни прв ни последен таков(сеа тебе што ко фан на интер те боли што он кине во Милан е друга работа :)),мене како фан на Милан не ми треба да ми бацува амблем и да се јача со изјави и којзнае што,битно е дека он на терен збори што има да каже,не дека ќе стане легенда на клубот или нешто слично ама ако му донесе титули ќе ја заслужи почитта од фановите и засега во првава од 4-те години од договорот си ги оправдува и парите и све.

Многу нормално :)

@Бане Ибра е гад од играч кај му одговара таму иде не е ни прв ни последен таков(сеа тебе што ко фан на интер те боли што он кине во Милан е друга работа :)),мене како фан на Милан не ми треба да ми бацува амблем и да се јача со изјави и којзнае што,битно е дека он на терен збори што има да каже,не дека ќе стане легенда на клубот или нешто слично ама ако му донесе титули ќе ја заслужи почитта од фановите и засега во првава од 4-те години од договорот си ги оправдува и парите и све.
Бене :)

Истото што го мислиш и ти, го мислам и јас. За Интер даваше се, беше еден од главните играчи, не вадеше во многу утакмици, заради него освоивме доста титули. Сакаше да си замине, го добивме Ето и 50 милиони, фантастичен договор. Ниту за мене нема он да биде легенда па да ни биде жал на нас навивачите, имаме исто мислење за него, не знам зашто толку напнувате дека не боли што го гледаме во Милан. Убаво ти реков, да не си заминеше, немаше да освоиме ЛШ, не гледам причина да ме боли тој трансфер, не сега, никогаш, дури и да освоите Сериа А.

Овој Легротаље играчиштето, кај замина? :pos:

Не се забевајте со Легро, на Фудбал Менаџер 2005 го купив со Лацио за 900 илјади и првата сезона доби награда за најдобар одбранбен играч во Серија А :pos2:

Чим викаш ти така, да му вртам на Морати да се откажува од Сериа А?

Нема потреба да се трошиш, јасно му е дека е изгубена титулата... :)

Во мојот круг ми е. :wink:

Не ми е за сметката на телефонот, него заради Морати. Греота човекот, се изнакупува зимскиов период, а вие не му кажувате дека изгубена е титулата.

П.С. А каде е изгубена? Зошто Чак Норис знам еднаш откако ќерка му ја изгубила невиноста, он ја нашол и вратил, па можда ќе му успее и со титулава?

Да му вртам ако не на Чак? :raz:

Јас мислам најпаметно ќе биди да го прашаме васко бидејќи тој е надлежен за температурата во Милано и низ цела италија...не за џабе е вработен во раи за да не информира нас во македонија:):)...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom