http://www.index.hr/sport/clanak/pogledajte-najljepse-golove-serie-a-u-2010-godini/530876.aspx
Бест гоалс ин ту таусенд анд тeн!
Бест гоалс ин ту таусенд анд тeн!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
пред 5 месеци изјави дека рома ќе е шампион хахахах се и е променливо облачно![]()
Цело време судеше фер судијата, ова на крај мораше да го направи за да надокнади...
Не, не.. беше фаул тоа над Пепе... се виде од повторената, го зназнаа по левата копачка.Тачно,едино тоа и непостоечкиот фаул на Пепе му се грешки.
Да, да фер. Оној Џемаили го спука со топка у фаца Дел Пиеро по прекин на играта а не доби ни еден посран жолт картон. Исто и типот што беше удрен од Мело, претходно му ги искина шорцевите и тој не доби ни жолт. Фер судење нема што.Тачно,едино тоа и непостоечкиот фаул на Пепе му се грешки.
Парма направи фаул и судијата ја прекина играта. Поминаа 10 секунди од прекинот (не 1 или 2 па инстиктивно да ја рогнал топката) и Џемаили му ја спука на Алекс у фаца. Нормално, за тоа ништо не доби.Немаше фаул над Пепе не ми кажувај се сврте во место и падна а тоа Бианконеро за жолтиот не видов повремено уклучував утакмицава,ваљда му бега утакмицава од рака на судијава,тоа на крај не смееше да го прекине од принцип.
Џовинко![]()