Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
ја напишав кој е гарганезе и колку само не е најдобар едитор.(ама тоа си е лично мислење).
Статијата е на место, впрочем таа му е единствена која му привлекла поголемо внимание и е поддржана од скоро сите, затоа и ја копира по втор пат!

Иам приметено тука во Италија, нон-стоп празни се трибините... Што е финтата не сфаќам??

Иам приметено тука во Италија, нон-стоп празни се трибините... Што е финтата не сфаќам??
скапи се картите, ладно е времето. а кога има дербиња најверојатно поради страв од немири често забрануваат гостувања на фанови.

Колку се картите отприлика?
За Јуве со Лацио картите за возрасни биле од 25-130 евра за деца под 16 години од 15-65 евра, зависно од местоположбата на стадионот.

За Јуве со Лацио картите за возрасни биле од 25-130 евра за деца под 16 години од 15-65 евра, зависно од местоположбата на стадионот.

Епа тука некаде се и картите во Премиер, некои нешто поскапи, некои поефтини, зависи до утакмица. И јас имам многу пати приметено дека слабо се исполнети стадиониве во Сериа А...

ДОБАР пенал, а богами и ДОБАР гол. Кратко кажано, Господ гледа!
Ова судииве будали се.

Како иде онаа старата "секоја пи*ка на крај го јаде стапот"

Дел Нери да си ми жив за оваа најпедерска тактика. Па вака против еден Киев да игра екипа срамота е да се нарече претендент за титула !

Штета за навивачите на Јуве кои останаа скратени за победа заради тренер кој нема кохоњес !

Немој да ми рече некој црвен мрвен, за ова против Киево нема оправдување !

Да не знае некој што се случува со Наполи..трет натпревар по ред на домашен терен каде постигнуваат 100 минута гол за победа..а нивните газди се невидени мафиози и бркаат матни бизниси....нешто ми мириса тука..па ако една од овие победи на Наполи или ако не сите три не беа местени треба да си ретардиран за да не помислиш на такво нешто....

Дел Нери да си ми жив за оваа најпедерска тактика. Па вака против еден Киев да игра екипа срамота е да се нарече претендент за титула !

Штета за навивачите на Јуве кои останаа скратени за победа заради тренер кој нема кохоњес !

За пичкарската тактика се да му ебам на Дел Нери, може у гз да си ја пикне и со таква тактика да се врати и да ги води Киево кога ќе им треба победа за опстанок. Од друга страна се женско на судијата да качам на стапов. Пенал, црвен, уште да шутнеше некоја топка да даде гол мамата посрана да му ја изебам!!!!

Ради дел нери не победивме очигледно по глупави измени неможеше да направи ај да видам шо ќе изјави сеа а и Јакинта вишак во нападот

Шо Дел Нери бе, Јакинта зицер, тиња ( а во ситуација кога имаат играч помалце тоа МОРА да се погоди ), и после следи фантастичниот Красич, Се му е на место али завршницата му е у минус на моменти, имаш убер клучен меч на Србија со Австралија, слично ко и денес, поминува голман и празен гол промашува, со Катанија ако не се лажам исто подобра сиутација од пенал утна по тацната од Дел Пиеро, и денес, ко и Јакинта, во доста важен период од мечот празен гол промашува.

Епа јебига, одма искоментирав дома, ке го јадат Јуве ради тоа ко србите што го изедоа по неговото промашување на светското.

Иначе, до Бјанконероверо, кога ми збореше дека контра Интер не им свирнаа пенал со Каљари, денес слично Киелини изреагира па немаше пенал, и апсолутно ја оправдувам таа одлука на судијата.
Нејсе, мене ми одговараше денес Јуве да тепа, да им се дише на Милан у врат али што е тука е, ја имаа победата во свои раце, самите го подарија овој бод на Киево.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom