- Член од
- 22 ноември 2010
- Мислења
- 384
- Поени од реакции
- 11
more ti dan imas nabieno nesto u cuntot :pos2::pos2:Некој проблем или набиен комплекс да не имаш?
more ti dan imas nabieno nesto u cuntot :pos2::pos2:Некој проблем или набиен комплекс да не имаш?
more ti dan imas nabieno nesto u cuntot :pos2::pos2:
Интересна работа од кога почна да пишува на форум одма му кажав. Двојката воопшто не се приметува
Братов мора да биде на компјутер за нова година да си смени ник
Интересна работа од кога почна да пишува на форум одма му кажав. Двојката воопшто не се приметува
Мислел за ако сурфа некој од работа или од школо, каде што се блокираат вулгарности, да не му ја блокира цела страна кај што има он постирано, да ублажи малцеJa па уште не дешифрирав што бара двојката тамо. Шо и е задачава ?
Cunt вториJa па уште не дешифрирав што бара двојката тамо. Шо и е задачава ?
ne e za u inter se gledaЛее она дрвоно Пандев шо шанса утна цццц... Ја мислам дека Морати едвај чека договорот да му заврши, па ќе го шутне.. Само која екипа ќе го земе после?
Па у Лацио сигурно нема да се врати, ама за у Сампдорија или Наполи може.ne e za u inter se gleda
treba da si se vrati u lazio ili da otide u napoli doria
takvi timovi
i da si bide prv tim i bi trebalo da igra bar kolku vo lazio kaj sto i ne igrase kojznae sto
Со среќа нека им е:pos2:Benitez stays, because he plays entertaining football ! \m/
Хаха само стај слика од Рафа,Наталини и ПандевСамо да ви кажам ....
I mi smo se dosta zajebavali - Dodjite nam sada
Слика од Крофна/Пиперка и копач(матераци)Хаха само стај слика од Рафа,Наталини и Пандев