Ф
Фил Ајви
Гостин
Која иде вечерва на МТВ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јуве доставил жалба вчера до ФИГЦ, со образложение дека Красиќ реагирал у ситуацијата " инстиктивно "
ФИГЦ по ова образложение му ја укинале казната на Красиќ !
не си интересен а ние можеме и без негоЈуве доставил жалба вчера до ФИГЦ, со образложение дека Красиќ реагирал у ситуацијата " инстиктивно "
ФИГЦ по ова образложение му ја укинале казната на Красиќ !
Колку стандардни играчи на Лацио беа во првиот состав на вчерашниот натпревар против Портогуаро?Лацио изгледа планира со една постава да игра цела сезона, во сериа А и во купот. Баш ме интересира до каде ќе тераат.:raz:
Колку стандардни играчи на Лацио беа во првиот состав на вчерашниот натпревар против Портогуаро?
Ја гледаше утакмицата или само го виде резултатот и ти се види убедлив па си помисли дека играле со истата постава која им е и во Сериа А.
Колку играја де ?
Па ја те прашувам тебе, далеку од прв состав им беше тоа, ама ае нека те биде тебе дека играле со прв состав.
Од осум кола во сериа А еднаш нема направено измена во стартниот состав.
А ти прискоквиш зш ви ја остадоја лани или Лацио ти е втор омилен тим ??
Мене ама баш ми е гајле дали Лацио играле со прв со трет или со десети состав цела сезона.
Само многу ме нервира што некој како тебе што му е криво што Лацио а не неговиот тим е на прво место, па наоѓа начин да го тупи како тоа Лацио играле 10 натпревари со еден ист состав.
И тимот што победува не се менува![]()
Добро де, мене ме интересира до каде ќе тераат.