Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
тој на јувентус председник ли што им е најверојатно е некој ќорав човек.
денеска изјави дека Красич не бил дајвер:pos2:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zhu6REOq_rE#!

Каков дајв човече, Џиларидно може вода да му носи на ајванов. Мрзим вакви играчи ненормално !

Но ако судијата лаже, топката не лаже ! Плус Красиќ ќе си биде казнет најверојатно со два меча, а награден со Оскар. :tv:
Има од кого да учи, не знам што ви е ова чудно.

Судијата е тука кривецот,да видеше дека одглуми ќе му дадеше жолт картон,а не вака два натпревари суспензија,глупости!

Судијата е тука кривецот,да видеше дека одглуми ќе му дадеше жолт картон,а не вака два натпревари суспензија,глупости!

Сакаш да кажеш дека ја пропушта со Милан утакмицата ?

П.С. Стварно незнаев дека е ваков глумец :kesa:

Играчот (во случајов Красиќ) може да си признае дека не било пенал, па судијата да ја поништи одлуката и да не му дава жолт картон. Вака се ќе останеше ко што треба, но Красиќ погреши што не ја исправи судиската одлука и затоа сега “го гони“ федерацијата.

Играчот (во случајов Красиќ) може да си признае дека не било пенал, па судијата да ја поништи одлуката и да не му дава жолт картон. Вака се ќе останеше ко што треба, но Красиќ погреши што не ја исправи судиската одлука и затоа сега “го гони“ федерацијата.
Како ќе му признаел кога тој намерно го направи тоа...одел за да изнуди пенал.
Или судијата коа свирна, па Красиќ требаше да му речи, абе се заебавав не е пенал батали :pos:

Да а вашето исушено црнче сега не одглуми?Неста не го седна на земја играчот на Наполи?Нослето не дојде од клупа да се тепа?

Зборите само кога е од ваша корист,а за ова не треба суспензии?

Секоја чест на борбеноста на играчите на Наполи..со играч помалце душата ја оставија на теренот и се трудеа до максимум да извлечат бод но сепак среќата и околностите не ги посакаа....!
П.С. Лавеци е ненормален дефинитивно!

Не е новост казната за глума
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]In October 2005, Ivica Illiev was suspended for three games when he won a fake penalty for Messina against Ascoli.

In April 2007, Adriano was handed a two-match ban for simulating to net a penalty and, later that year, Napoli’s Marcelo Zalayeta was stopped for two matches for earning a spot-kick versus Juve.
[/FONT]

Ја само ке го прокоментирам вториот жолт картон на Пијенза или као и да се викаеш ....

Рицоли - ЉоЉ:)

Честито 2ро место !

Како ќе му признаел кога тој намерно го направи тоа...одел за да изнуди пенал.
Или судијата коа свирна, па Красиќ требаше да му речи, абе се заебавав не е пенал батали :pos:

Езекиел Лавеци :cuc::cuc::cuc:

Колку пати ме има воодушевено мајсторов, екстра занимлив играч. Со Ди Натале моите омилени играчи во Серие А.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom