Има од кого да учи, не знам што ви е ова чудно.http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zhu6REOq_rE#!
Каков дајв човече, Џиларидно може вода да му носи на ајванов. Мрзим вакви играчи ненормално !
Но ако судијата лаже, топката не лаже ! Плус Красиќ ќе си биде казнет најверојатно со два меча, а награден со Оскар. :tv:
Сакаш да кажеш дека ја пропушта со Милан утакмицата ?Судијата е тука кривецот,да видеше дека одглуми ќе му дадеше жолт картон,а не вака два натпревари суспензија,глупости!
Па ако го казнат,да ке ја пропушти. Утре ми се чини се одлучува.Сакаш да кажеш дека ја пропушта со Милан утакмицата ?
П.С. Стварно незнаев дека е ваков глумец :kesa:
Играчот (во случајов Красиќ) може да си признае дека не било пенал, па судијата да ја поништи одлуката и да не му дава жолт картон. Вака се ќе останеше ко што треба, но Красиќ погреши што не ја исправи судиската одлука и затоа сега “го гони“ федерацијата.Судијата е тука кривецот,да видеше дека одглуми ќе му дадеше жолт картон,а не вака два натпревари суспензија,глупости!
Како ќе му признаел кога тој намерно го направи тоа...одел за да изнуди пенал.Играчот (во случајов Красиќ) може да си признае дека не било пенал, па судијата да ја поништи одлуката и да не му дава жолт картон. Вака се ќе останеше ко што треба, но Красиќ погреши што не ја исправи судиската одлука и затоа сега “го гони“ федерацијата.
Па ако го казнат,да ке ја пропушти. Утре ми се чини се одлучува.Сакаш да кажеш дека ја пропушта со Милан утакмицата ?
П.С. Стварно незнаев дека е ваков глумец :kesa:
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]In October 2005, Ivica Illiev was suspended for three games when he won a fake penalty for Messina against Ascoli.
In April 2007, Adriano was handed a two-match ban for simulating to net a penalty and, later that year, Napoli’s Marcelo Zalayeta was stopped for two matches for earning a spot-kick versus Juve. [/FONT]
Како ќе му признаел кога тој намерно го направи тоа...одел за да изнуди пенал.
Или судијата коа свирна, па Красиќ требаше да му речи, абе се заебавав не е пенал батали