- Член од
- 24 декември 2007
- Мислења
- 12.694
- Поени од реакции
- 4.520
ама духовит си wow затоа кога Интер се интересираше за него пишувавте во вашата тема..Па ако можат миланезите Робињо за засилување да го сметаат зошто тогаш не рома Адриано?
ама духовит си wow затоа кога Интер се интересираше за него пишувавте во вашата тема..Па ако можат миланезите Робињо за засилување да го сметаат зошто тогаш не рома Адриано?
јас длабоко се извинувам што сме дискутирале за робињо, во иднина нема да се повтори се надевам дека ќе ни прости севишниот за оваквиот престап.ама духовит си wow затоа кога Интер се интересираше за него пишувавте во вашата тема..
да да, цел клуб сперма ни е од свршавање....Занети братко кога се шпекулираше дека Робињо може да се пресели во Интер сите свршававте во ваш фан клуб,а сега не чинел ...
Да ама се плашам дека оваа година ќе ни дадат гол...За титула сумњам дека иаме шанси од добро познати причини (отвори прошла тема или први страни на истава , ке прочиташ)
Али Билан го срка у Дерби па што сака нека е))))
тие муабети можеш да ги правиш до утре самиот знаеш дека врска немаат ... милан со кака и ронадлињо во ист тим ако не ги сметаш за конкуренција ок ... јуве колку потроши лани за играчи ... преку 50 мил евра , така ? засилени со диего и мело .. колку пари фрлија за амаури , не е дека беа во некоја криза , од тогашна перспектива и те како имаа екипишта.
Нема ништо славно во тоа да освоиш титула кога нема конкуренција.Таа година кога и Јувентус и Милан беа казнети си знаеме ние како интер немаше тим со кој би им се спротиставил на нив.Нека зборат што сакаат интерашите ама ни Милан ни Јуве не заслужија да бидат казнети.Најголема местенка беше нивното казнување.Интер никогаш немаше да го направи ова што го направи последните неколку години да не беше калчополи.Последните неколку години од местење аир видоа само интер ако размилиме малку подобро.А за 2006 Милан и Јувентус имаа доволно добри тимови за на двата фронта и Калчо и ЛШ и немаше потреба да местат ништо.Милан го покажа тоа со освојување на следната ЛШ, а јувентус следната година со доста ослабнат состав дојдоа до 2 место во лигата..Позз
Па добро после тие засилувања се дигнаа сите фанови,али според мене долга е сезоната,и ке биде доста поинтересна од минатата,а кој ке биде шампион ке дознаеме во мај,засега останува само да ЧЕКАМЕ УШТЕ 7-8 дена за новото КОЛО.Лани пред сезона според муабетите на фан-клубов Јувентус ќе не згазеше со тој состав, па Диего бил ова, Снајдер бил она, Мело незнам колку класи подобар од Мота... После: немавме екипа, ова не чини, она не чини. Затоа пишав пред некој ден, добро е што сега Милан има екипа, Јувентус исто има 10 засилувања... да не плачете после
Енивеј, пред 7-8 дена на анкетата на нашиот сајт , на прашањето кој е најсериозен конкурент на Интер за скудетото, Милан беше убедливо последен со околу 15% гласови. Погледнете ја анкетата сега![]()
И јас, треба да ги направат турнирски во една недела и ајт...Кој ќе се пласира ќе се радува, кој не ќе си ги скрати маките. Уште не почнати првенствата, пауза...Ебати квалификациите ебати,лее колку мрзам вака!!
Или таман некој тим ке влезе во добра форма,бап таму ке му се повреди клучен играч,ептен го тупат,2 недели скоро пауза има заради ебани квалификации!И јас, треба да ги направат турнирски во една недела и ајт...Кој ќе се пласира ќе се радува, кој не ќе си ги скрати маките. Уште не почнати првенствата, пауза...
Абе океј е,и мене ми се гледаат али не вака,прво коло и оп пауза 2 недели во Калчото,нека поминат 2-3 кола,тимовите не сме си ги гледале на раат 3 месеца,стримоине се ужас,али ајде ке се стрпиме.За пари се работи ко и секогаш, гостувања, ТВ права, медиуми... Не сум јас толку нестрплив, ми се гледаат и квалификации башка, ама глупо е 1-2 кола да се одиграат и одма пауза. Се губи моментот некако...