Serie A 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Па ако можат миланезите Робињо за засилување да го сметаат зошто тогаш не рома Адриано?
ама духовит си wow затоа кога Интер се интересираше за него пишувавте во вашата тема..

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.549
Поени од реакции
7.090
ама духовит си wow затоа кога Интер се интересираше за него пишувавте во вашата тема..
јас длабоко се извинувам што сме дискутирале за робињо, во иднина нема да се повтори се надевам дека ќе ни прости севишниот за оваквиот престап.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Занети братко кога се шпекулираше дека Робињо може да се пресели во Интер сите свршававте во ваш фан клуб,а сега не чинел ...

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.549
Поени од реакции
7.090
Занети братко кога се шпекулираше дека Робињо може да се пресели во Интер сите свршававте во ваш фан клуб,а сега не чинел ...
да да, цел клуб сперма ни е од свршавање....:tapp:

Го следиш ли муабетов?
Имаш ли видено колку гола има дадено Адри во изминатата сезона, колку Робињо? и одкаде може Робињо да се смета за засилување а Адриано неможе да се смета засилување?
или и двајцата се засилување или никој од нив не е. изминатава недела откако ги земавте ибро и робињо отековте по форумиве, ама нејсе, позната прича сте ни на сите, ќе се видиме во мај.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
За титула сумњам дека иаме шанси од добро познати причини (отвори прошла тема или први страни на истава , ке прочиташ)

Али Билан го срка у Дерби па што сака нека е :)))))

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.700
Поени од реакции
59.915
За титула сумњам дека иаме шанси од добро познати причини (отвори прошла тема или први страни на истава , ке прочиташ)

Али Билан го срка у Дерби па што сака нека е :)))))
Да ама се плашам дека оваа година ќе ни дадат гол...

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305

Нема ништо славно во тоа да освоиш титула кога нема конкуренција.Таа година кога и Јувентус и Милан беа казнети си знаеме ние како интер немаше тим со кој би им се спротиставил на нив.Нека зборат што сакаат интерашите ама ни Милан ни Јуве не заслужија да бидат казнети.Најголема местенка беше нивното казнување.Интер никогаш немаше да го направи ова што го направи последните неколку години да не беше калчополи.Последните неколку години од местење аир видоа само интер ако размилиме малку подобро.А за 2006 Милан и Јувентус имаа доволно добри тимови за на двата фронта и Калчо и ЛШ и немаше потреба да местат ништо.Милан го покажа тоа со освојување на следната ЛШ, а јувентус следната година со доста ослабнат состав дојдоа до 2 место во лигата..Позз
тие муабети можеш да ги правиш до утре самиот знаеш дека врска немаат ... милан со кака и ронадлињо во ист тим ако не ги сметаш за конкуренција ок ... јуве колку потроши лани за играчи ... преку 50 мил евра , така ? засилени со диего и мело .. колку пари фрлија за амаури , не е дека беа во некоја криза , од тогашна перспектива и те како имаа екипишта.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.700
Поени од реакции
59.915
Лани пред сезона според муабетите на фан-клубов Јувентус ќе не згазеше со тој состав, па Диего бил ова, Снајдер бил она, Мело незнам колку класи подобар од Мота... После: немавме екипа, ова не чини, она не чини. Затоа пишав пред некој ден, добро е што сега Милан има екипа, Јувентус исто има 10 засилувања... да не плачете после :)

Енивеј, пред 7-8 дена на анкетата на нашиот сајт , на прашањето кој е најсериозен конкурент на Интер за скудетото, Милан беше убедливо последен со околу 15% гласови. Погледнете ја анкетата сега :)

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Лани пред сезона според муабетите на фан-клубов Јувентус ќе не згазеше со тој состав, па Диего бил ова, Снајдер бил она, Мело незнам колку класи подобар од Мота... После: немавме екипа, ова не чини, она не чини. Затоа пишав пред некој ден, добро е што сега Милан има екипа, Јувентус исто има 10 засилувања... да не плачете после :)

Енивеј, пред 7-8 дена на анкетата на нашиот сајт , на прашањето кој е најсериозен конкурент на Интер за скудетото, Милан беше убедливо последен со околу 15% гласови. Погледнете ја анкетата сега :)
Па добро после тие засилувања се дигнаа сите фанови,али според мене долга е сезоната,и ке биде доста поинтересна од минатата,а кој ке биде шампион ке дознаеме во мај,засега останува само да ЧЕКАМЕ УШТЕ 7-8 дена за новото КОЛО.

Ебати квалификациите ебати,лее колку мрзам вака!!

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.700
Поени од реакции
59.915
Ебати квалификациите ебати,лее колку мрзам вака!!
И јас, треба да ги направат турнирски во една недела и ајт...Кој ќе се пласира ќе се радува, кој не ќе си ги скрати маките. Уште не почнати првенствата, пауза...

Ф

ФорцаМилан

Гостин
И јас, треба да ги направат турнирски во една недела и ајт...Кој ќе се пласира ќе се радува, кој не ќе си ги скрати маките. Уште не почнати првенствата, пауза...
Или таман некој тим ке влезе во добра форма,бап таму ке му се повреди клучен играч,ептен го тупат,2 недели скоро пауза има заради ебани квалификации!

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.700
Поени од реакции
59.915
За пари се работи ко и секогаш, гостувања, ТВ права, медиуми... Не сум јас толку нестрплив, ми се гледаат и квалификации башка, ама глупо е 1-2 кола да се одиграат и одма пауза. Се губи моментот некако...

Ф

ФорцаМилан

Гостин
За пари се работи ко и секогаш, гостувања, ТВ права, медиуми... Не сум јас толку нестрплив, ми се гледаат и квалификации башка, ама глупо е 1-2 кола да се одиграат и одма пауза. Се губи моментот некако...
Абе океј е,и мене ми се гледаат али не вака,прво коло и оп пауза 2 недели во Калчото,нека поминат 2-3 кола,тимовите не сме си ги гледале на раат 3 месеца,стримоине се ужас,али ајде ке се стрпиме.

M

Mario Gómez

Гостин
Квалификациите не му сметаат на никого, се додека некој играч не скине конци на репрезентативен натпревар е тогаш од клубот ќе попиздат.

Kajgana Shop

На врв Bottom