Serie A 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.549
Поени од реакции
7.090
Јуве го отпушти зебина, го продаде каморанези, таму ептен голема револуција се случи летово :)

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Хухух, не цитирај ме бар ти . Абе 0-0 т.е. еден бод ак не сфати и + шанси бар праевме колку-толку, вие бе!? 1-0 ем ве тепаја, ем еднуш не шутнавте на гол. Не пишете бар, прајте се демек ви поминал лимитот на нетот па немојте да го отворите форумов, а не да се резилите овде....
Ти многу заебан бе, ти се познава по никот ... и сега го сметаш за успех нерешениот резултат со Болоња?? Ќе видиме што ќе направите до крајот со ептен јакиот стратег што го имате :pos:

Член од
25 ноември 2008
Мислења
1.026
Поени од реакции
682
Колку што има нашиот стратег освоено, вашиот нема ни видено

T

the Carpenter

Гостин
Ти многу заебан бе, ти се познава по никот ... и сега го сметаш за успех нерешениот резултат со Болоња?? Ќе видиме што ќе направите до крајот со ептен јакиот стратег што го имате :pos:
Рафа, барем за мене, сеуште важи за еден од најдобрите, ако не и најдобар тактичар на светот. Е сега, ако некој од Вас очекува Интер да ја заврши сезоната со 38 победи, тоа ни Кришна да би бил менаџер не би успеал да го направи.

П.С. Со кого да се кладам дека Интер нема да загуби ниту едно дерби во Италија?

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.346
Поени од реакции
47.053
Чекај бе, ти знаеш дека Дел Нери потпиша за Јуве пред неколку месеци ?
Закерони има повеќе освоено од него ..... Закерони ! Тренерот кој беше отпуштен од еден Порто а и Рома, каде не издржа повеќе од месец-два во екипите и не беше доволно добар за нив сега ги води Јуве, и се дрзна да збориш за остала багра '' јаки '' стратези.
На крај краева летово Рафа беше првиот избор на Јуве ако не се лажам, проблем беа барањата на Рафа, Дел Нери беше вториот избор.
Колку добар стратег е Дел Нери се виде со Бари, во 55та мин сите измени искористени, Сисоко требаше да ја направи разликата на теренот.

Колку да те потсетам, ти си тој кој суди, за мене ова е само прво коло, каде Интер нема победено веќе 4 години.

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Чекај бе, ти знаеш дека Дел Нери потпиша за Јуве пред неколку месеци ?
Закерони има повеќе освоено од него ..... Закерони ! Тренерот кој беше отпуштен од еден Порто а и Рома, каде не издржа повеќе од месец-два во екипите и не беше доволно добар за нив сега ги води Јуве, и се дрзна да збориш за остала багра '' јаки '' стратези.
На крај краева летово Рафа беше првиот избор на Јуве ако не се лажам, проблем беа барањата на Рафа, Дел Нери беше вториот избор.
Колку добар стратег е Дел Нери се виде со Бари, во 55та мин сите измени искористени, Сисоко требаше да ја направи разликата на теренот.

Колку да те потсетам, ти си тој кој суди, за мене ова е само прво коло, каде Интер нема победено веќе 4 години.
Знам дека Рафа беше во планот на Јувентус и тоа воопшто не ми се допаѓаше.Толку години во Ливерпул со тие играчи што ги имаше на располагање не направи ништо.Јес да е добар, ама има и многу подобри од него.Јувентус нема победено 2 години на СанНикола стадионот.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.346
Поени од реакции
47.053
Знам дека Рафа беше во планот на Јувентус и тоа воопшто не ми се допаѓаше.Толку години во Ливерпул со тие играчи што ги имаше на располагање не направи ништо.Јес да е добар, ама има и многу подобри од него.Јувентус нема победено 2 години на СанНикола стадионот.
Не ми беше муабетот дали Јуве победиле таму или не, него ти се дрзнуеш да збориш контра Рафа а тренер на Јуве е Дел Нери. Добрите страни од CV-то на Дел Нери се Киево и Сампдорија, односно второ и треторазредни екипи, значи муабетот титула тука не егзистира, а добрите страни на Рафа се титули во Примера, во Уефа Куп и во ЛШ ...
Пак, ако видиш се на се склопено, Рафа > Дел Нери, затоа немаш основа да збориш дека Интер немале јак тренер на клупа кога аналогно на твоите логики Јуве имаат 10 пати полош.

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Не ми беше муабетот дали Јуве победиле таму или не, него ти се дрзнуеш да збориш контра Рафа а тренер на Јуве е Дел Нери. Добрите страни од CV-то на Дел Нери се Киево и Сампдорија, односно второ и треторазредни екипи, значи муабетот титула тука не егзистира, а добрите страни на Рафа се титули во Примера, во Уефа Куп и во ЛШ ...
Пак, ако видиш се на се склопено, Рафа > Дел Нери, затоа немаш основа да збориш дека Интер немале јак тренер на клупа кога аналогно на твоите логики Јуве имаат 10 пати полош.
Зборот ми беше дека за разлика од лани имате многу полош стратег и дека нема да бидете истиот Интер како минатата година.До крајот остануваат уште 37 кола па ќе видиме како ќе се одвиваат настаните.А споменав дека Јувентус нема победено 2 години на СанНикола бидејќи дечкото (Zaebaniot) од вашиот фан клуб почна да ми го споменува Бари и да се воздигнува, но после неуспехот на Интер со Болоња го нема никаде.. тука и настана целата оваа дискусија!!

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Хаха, Робињо во Милан хаха...
Држ-те-се!

T

the Carpenter

Гостин
Рафа не постигна ништо со Ливерпул? Освои Лига на шампиони со (под)просечен тим, успат исфрлајќи го тогашниот силен Јувентус.
Една сезона лоша и оп - Рафа е за никаде :)

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
jak trener e rafael benitez neznam zosto vikate deka ne go biva
rano e uste se e mozno nisto ne se znae
a robinho u milan
borielo u roma

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
П.С. Со кого да се кладам дека Интер нема да загуби ниту едно дерби во Италија?
Со мене побратиме. Под дербија ги подразбирам натпреварите со Рома, Милан и Јувентус.
Ако изгуби барем еден од тие шест натпревари, ќе се сликаме јас и ти во дресој од Челзи. Ако испаднит обратно, секоја желба ќе ти ја удоволам. :wink:

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Зборот ми беше дека за разлика од лани имате многу полош стратег и дека нема да бидете истиот Интер како минатата година.До крајот остануваат уште 37 кола па ќе видиме како ќе се одвиваат настаните.А споменав дека Јувентус нема победено 2 години на СанНикола бидејќи дечкото (Zaebaniot) од вашиот фан клуб почна да ми го споменува Бари и да се воздигнува, но после неуспехот на Интер со Болоња го нема никаде.. тука и настана целата оваа дискусија!!
Оф море ме немало никаде, не висам јас на форум 24/7. После неуспехот не сум пишал, а како ти вратив после натпреварот? Ај размисли уште еднуш, можеш ти подобро од тоа...

btw, после неуспехот кај Болоња да ме немат? Дечко, Интер е уште актуелен европски шампион, а Јувентус од друга страна ги сметаат, за најголемите крадци во историјата на фудбалот...

T

the Carpenter

Гостин
Со мене побратиме. Под дербија ги подразбирам натпреварите со Рома, Милан и Јувентус.
Ако изгуби барем еден од тие шест натпревари, ќе се сликаме јас и ти во дресој од Челзи. Ако испаднит обратно, секоја желба ќе ти ја удоволам. :wink:
Договорено. Ако Интер изгуби барем еден меч од тие шест, јас и ти се сликаме со дресови од Челси. Потврдувам.
Ако Интер не загуби ниту еднаш, правиш клип каде што пееш сегмент од you'll never walk alone.
Може?

Kajgana Shop

На врв Bottom