Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Ќе игра и Ливерпул, осеќам ќе се случи тоа што го пишав погоре...
Најсмешно ќе ми биде последно коло, кога Тотенхем ќе изгуби дома од Бирмингем и ќе падне на 6 место, а Ливерпул ќе се качи на 5. Во таква ситуација и 2та тима ќе играат ЛЕ.
Не знам само со кој игра Ливерпул, ме мрзи да барам сега, ама со кој било да игра очекувам да тепаат.
Тотенхем со ова „екстра место“ секако има загарантирано ЛЕ, не гледам зошто не би им пуштиле на Бирмингем, кој се бори за опстанок. Плус арапиве ќе уплатат некое милионче на рачунот на Тотенхем.

Да се надеваме дека и Блекпул ќе победи во Манчестер и да испадне еден од Волвс или Блекбурн(може и двата во пакет) :)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.765
Поени од реакции
12.101
Ќе игра и Ливерпул, осеќам ќе се случи тоа што го пишав погоре...

Не знам само со кој игра Ливерпул, ме мрзи да барам сега, ама со кој било да игра очекувам да тепаат.
Тотенхем со ова „екстра место“ секако има загарантирано ЛЕ, не гледам зошто не би им пуштиле на Бирмингем, кој се бори за опстанок. Плус арапиве ќе уплатат некое милионче на рачунот на Тотенхем.

Да се надеваме дека и Блекпул ќе победи во Манчестер и да испадне еден од Волвс или Блекбурн(може и двата во пакет) :)
Со Астон Вила игра на Вила Парк.Ќе проработи Улие ќе ја наредат :pos2:
Инаку Блекпул мора да остани. Кој сака нека испадни само Блекпул да остани.
Инаку Блекбурн може да си оди од ПЛ да.... глупав тим ми се некако..

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
ПОЗДРАВ ДО НАВИВАЧИТЕ НА ЧЕЛЗИ
Hernandezchelseaf.gif

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Од каде сега дека и Тотенхем и Ливерпул ќе влегуваат во ЛЕ? Само 5тото место оди во ЛЕ, другите две се од куповите. А ова уште едното место што го добија Англичаните ќе го добие по се изгледа Фулам.

Еве ви за тоа:

Премиер лигата доби дополнително место во Лигата на Европа преку УЕФА Фер плеј рангирањето, потврдија од европската куќа на фудбалот.

Како што и се очекуваше, уште еден премиерлигаш ќе игра во првата квалификациска рунда, а на едно коло до крајот, најверојатно Фулам е клубот кој ќе игра во второто натпреварување на УЕФА.

Прва на Фер плеј рангирањето на УЕФА е норвешката лига, следена од Премиер лигата и од шведското елитно првенство, а и тие ќе добијат дополнителни места.

Фулам е прв на фер плеј табелата во Англија и е единствениот тим од најдобрата англиска лига кој нема добиено црвен картон сезонава, а во конкуренција е и Блекпул, кој е веднаш за тимот од Лондон.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Од каде сега дека и Тотенхем и Ливерпул ќе влегуваат во ЛЕ? Само 5тото место оди во ЛЕ, другите две се од куповите. А ова уште едното место што го добија Англичаните ќе го добие по се изгледа Фулам.

Еве ви за тоа:
Како што во моментов стојат работите во Премиер Лигата, Тотенхем е прв на фер-плеј ранкингот пред Фулам и Блекпул.
Доколку Спарс го задржат петото место и автоматска квалификација во Лига Европа, Фулам ќе биде екипата што ќе настапува во Лига Европа благодарејќи на фер-плеј играта.

Tака да може да има заврзлами последно коло!

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Apparently it was Carlton Cole at the centre of the West Ham fight. He was asked to sign an autograph but missed the paper. Fighting ensued :tv:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Er...why did West Ham have a party, anyway?

:pos:

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Ливерпул имаат добра прва 11ка и неколку надежни момци....и многу црепови. Да не се лажеме и величиме, Ливерпул не може да игра на два фронта, сеуште.
Јас лично сакав да играат во ЛЕ заради тоа шо момци како Флањо, Робинсон, Стерлинг, Коуди и Морган да добиваа повеќе шанса.
Јас лично гледам позитивно на поразот, млце ги спушти на земја и им покажа дека освен крила треба да вложат и во креаивна средина. Колку само беше осетно отсуството на Меирелеш.

Како и да е интересна сезона е зад нас а не чека уште поинтересно лето, барем нас фановите на Ливерпул:)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.842
Поени од реакции
11.492
Ливерпул имаат добра прва 11ка и неколку надежни момци....и многу црепови. Да не се лажеме и величиме, Ливерпул не може да игра на два фронта, сеуште.
fair enough

Иако мислам дека +1 играч од класата на мирелеш ќе ве дигне уште повисоко...но секако и преголемото трошење ака ман сити, може да ви се акне од глава, што не верувам дека би било случај за кени, кој изјави дека парите внимателно ќе ги трошат, во случај да начекаат играч соодветен за екипа ко ливерпул. (гол ком)

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Каков гол на Тевез!!! Браво мајсторе

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
ТВЗ е решен да му ја земе наградата на Бербатов :icon_lol:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ќе учука Бербатов пет во недела, изнервиран е сега, како што се изнервира против Блекбурн кога пишуваа у весници дека 13 саата нема гол дадено :icon_lol:

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
ТВЗ е решен да му ја земе наградата на Бербатов :icon_lol:
И Анелка пред две години стана најдобар стрелец последно коло кога се беше решено и Роналдо не играше!

Мене помили ми се тимските отколку индивидуалните награди :)

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
И Анелка пред две години стана најдобар стрелец последно коло кога се беше решено и Роналдо не играше!

Мене помили ми се тимските отколку индивидуалните награди :)
А пишав јас некаде, дека на некого му се помили индивидуалните награди од тимските?

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
А пишав јас некаде, дека на некого му се помили индивидуалните награди од тимските?
Jaс ти кажувам, зошто спомна дека Тевез ќе му ја земел наградата!

МЕНЕ ми се помили тимските награди(ова го напишав во контекст на горенаведеното)!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom