Barclays Premier League 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
Дај бе скини ми се с курца.

--- надополнето ---

Да не мислиш обратно ?

Планирал судијата дека нема да дадете гол до 90 мин ..

Реков дека не ти одговараат, затоа не ги спомнуваш како аргумент. Што мајка бараше 5 минути да продолжува во вториот дел? :) Не знам што се буните кога самите играчи на Евертон не се побунија ни за офсајдот, ниту па Аничебе крекаше за пенал.
За тоа дека планирал, сигурно кралицата му титнала да го потсети.

Почна Комплексот да работи дечки, остајте ги и славете си победа на раат.

Чисто сумњам баба, ќе го дрвите уште многу време дур не освоите пл :))) со пола од моите пријатели - ливерпулци сум на раб на војна кога се работи за оваа тема, па и вие не сте поарни, гарант! ;D

Али како и да е битно да се дружиме...

Убаво ти што си на раб со другарите, ама што виде во мојот пост за ваков одговор да ми дадеш? :)

Мање битно, јас не сум до толку накострешен, Розата е.

Да сум фан на Челзи или на Арсенал ваљда и ја би лечел така комплекси. Затоа, ве сфаќам.

Да да, така е. Судијата уште од 45та мин. знааше оти немаше да дадеме гол, па испланира 5мин. Да те ебам и искомплексиранио шоп. :)

Не бе цитирај бе татарче. :)

Очекувам од Паркер да покаже дека ја заслужил наградата, знам дека Бриџ ќе биде максимално мотивиран :) Тука е и Грант. Тројца екс Челзијаши.

Макси хет трик, Кол конечно со гол, се гледа дека е Велигден.

Нели, и мене нешто страшно чудно ми е.

Сигурно фан на Ливерпул најмалце очекувал овие двајца да дадат голови денес, не па неутрален некој (или па ривалски фан) :)

Каква кражба од судијата на Блекупл...
Чист пенал недосуден за Блекпул.

ај што сакам да останат у лига ама ме заеба и само таа на ливче :(

Het trik na Maxi, gol na Cole....definitivno ednas vo godinata e Veligden. Sega uste Torres da postigne gol i Teri i Bridge da se pozdravat i utre o4ekuvajte sneg.
Se izvinuvam za latinicata nesto zaebava kompjuterot

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom