Barclays Premier League 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
ФА се против Јунајтед и секогаш ќе бидат.

cool-story-bro-house-Cool-Story-Bro-262x300.jpg

Ако тоа над Аничебе беше пенал, тогаш против Челзи кога игра цела ПЛ треба по 10 пенали да има.

А не се буниш за тие 5 минути продолжение или не ти одговараат? :)

Дечки што ви реков, кога пишува Аон на дресовите одма се пуни темава, а кога пишува Самсунг или Емиратес штурци пеат :icon_lol:

Да не збориме на празно али никој неможе да биде у Англија како што е Манчестер..И у 90 минута можат гол да дадат за разлика од некои..

Дај бе не ме цитирај .. Јас зборам едно ти сосема 10-то ми збориш .. Дај ослободиме од маките те молам, не ме цитирај ..

ПС. Thank you Roman !

Ептен си глуп за да разбереш. Незнам ни шо се мачеш да пишеш коо нејќеш да те цитирам. Гони се у курац ајде! :)

Немаше никаков офсајд, еден од одбранбените играчи на Евертон ја допре топката.
Нека најде некој видео па ќе видите.

:pos2::pos2::pos2: . одлично објаснето .

сега би требало некој фан на челзи да дојде и да каже : Е нема секогаш да свири Еткинсон па да свирнува пенал КОГА ИМА ФАУЛ . :toe:

а после натпреварот со челзи во лига шампиони и денешниот сватив дека играчите на манчестер имаат можност да бидат во офсајд до пола метар а да не им се свири.

и да , честито титила ( која тешко ќе ја земевте ако завршеше нерешено ) . И фа педери или не ?

сега би требало некој фан на челзи да дојде и да каже : Е нема секогаш да свири Еткинсон па да свирнува пенал КОГА ИМА ФАУЛ . :toe:

а после натпреварот со челзи во лига шампиони и денешниот сватив дека играчите на манчестер имаат можност да бидат во офсајд до пола метар а да не им се свири.

и да , честито титила ( која тешко ќе ја земевте ако завршеше нерешено ) . И фа педери или не ?

Ај чим си толку паметен објасни го ова. Ова ко за почеток, имам уште десетина ситуации да ти дадам, ама чим си толку по дискутирањето повели.

И да, педери се од ФА.

Можат да бидат и во чиста позиција и да дадат гол, а да им биде поништен поради офсајд (хинт: Чичарито токму против Челзи во ЛШ).

Немаше никаков офсајд, еден од одбранбените играчи на Евертон ја допре топката.
Нека најде некој видео па ќе видите.

Ова што го пиша ти нема врска...
Не беше офсајд во никој случај ова,
Меѓутоа ако Хернандез беше во офсајд без разлика дали играч на Евертон ја допрел топката тогаш е офсајд...
едуцирајте се малку не само тресете зелени.

Ептен си глуп за да разбереш. Незнам ни шо се мачеш да пишеш коо нејќеш да те цитирам. Гони се у курац ајде! :)

Дај бе скини ми се с курца.

--- надополнето ---

Ако тоа над Аничебе беше пенал, тогаш против Челзи кога игра цела ПЛ треба по 10 пенали да има.

А не се буниш за тие 5 минути продолжение или не ти одговараат? :)

Дечки што ви реков, кога пишува Аон на дресовите одма се пуни темава, а кога пишува Самсунг или Емиратес штурци пеат :icon_lol:

Да не мислиш обратно ?

Планирал судијата дека нема да дадете гол до 90 мин ..

Дај бе скини ми се с курца.

--- надополнето ---

Да не мислиш обратно ?

Планирал судијата дека нема да дадете гол до 90 мин ..

Да да, така е. Судијата уште од 45та мин. знааше оти немаше да дадеме гол, па испланира 5мин. Да те ебам и искомплексиранио шоп. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom