Ако е тоа мерило за тоа колкав фан си,тогаш добро не-фан сум,јебига..
А да барам постови каде што пола фанклуб на почеток од сезона го вреѓаа Фергусон со секакви погрдни зборови,бараа да си оди или пак да си ги зема редовно апчињата?
Само имам друга попаметна работа одколку да барам постови од праисторија и имам попаметна работа од тоа да се расправам со амеби како тебе.
И знаете што е разликата?Разликата е во тоа што јас на пример кога губи Челзи се уклучувам на форумов и во момент на нервоза и во афект пишувам некогаш безмислени работи и знам некогаш да навредам некој играч,иако не го заслужил тоа.
А вие кога Манчестер губи,не се уклучувате на форум неколку дена,чекате да се смири ситуацијата и после при ладна глава пишувате ''нормални''постови каде што не ги линчувате и вреѓате фудбалерите.
А сигурен сум дека и вие во тие моменти дома пред телевизор,пцуете се живо и диво,посакувате брза смрт на некои од играчите кои биле кривци за поразот итн итн.
Ај сеа не ме цитирајте и не ми ги правете јајцава силоси.
Да, мерило е. Оти немаш појма какво е да си фудбалер, а не да имаш почит спрема некој играч. Почит, не само коо играчо дава голове и е добар, туку цело време, барем додека игра у твојо омилен клуб.
И ајде тери постове од тва шо се говори за Ферги, ако мислеш оти ќе ми докажеш нешто лично на мене или ако мислеш оти ќе докажеш нешто воопшто. Маабето беше друг, вие честитате титула од нова година, а потајно се надевате оти ќе го преебате Јунајтед, па сега коо видеете малко светлина и некој каже нешто за Челзи какате как какараски.

А разликата е тва шо Челзи имаше 3 пати повеќе поразе од Манчестер таа сезона, па за тва ти изгледа оти неговите фанови ги нема никаде коо ќе изгубат. Нормално, секој се нервира, па и јас, неможам да лажам, ама не се нервирам за поразе. Пример, денеска ного се нервираах шо неможееме гол да дадеме, немааме среќа, а нон-стоп се обидувааме, се нешто излеваше пред топката. Можам да кажам оти таа утакмица се нервирах повеќе од сите поразе таа сезона. Ако говореме за мене само, слободно пити тие од форумо шо имат гледано фудбал со мене, без разлика пораз или победа, дали се нервирам или се смеам. Томи најдобро знаа.
И зашо на пример да не те цитирам?