Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
В

Вори

Гостин
Очекувам од Паркер да покаже дека ја заслужил наградата, знам дека Бриџ ќе биде максимално мотивиран :) Тука е и Грант. Тројца екс Челзијаши.
Чудно како наеднаш фановиве на Манчестер пак не сметаат за конкуренти и се молат Паркер да се разигра,а до пред 2 недели викаа дека Челзи нема ни во Европа Лига да се пласира...

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Немој некој да изгубил од Тотенхем и Сити до крај! :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Чудно како наеднаш фановиве на Манчестер пак не сметаат за конкуренти и се молат Паркер да се разигра,а до пред 2 недели викаа дека Челзи нема ни во Европа Лига да се пласира...
Јас се чудам до вчера фановиве на Челзи викаат така одма другиот ден се вадат некако дека друг зборувал за нив .. А тие самите до вчера ни ја честитаја титулата , а сеа ми се силат овде, До вчера го пцујаја дрогба ваков таков, сеа на аватари го клаваат , го нарекуваат звер спасител на екипата... Абе и вие луѓе запрашајте се што всушност сакате?

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Пишав и на нашата тема, на страна резултатите, играта е таа којашто мене ме воодушевува, денеска Бирмингем торпедиран со преполовен состав. Здравје боже догодина со повеќе среќа, Ливерпул има да дрма во премиер Лигата.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.800
Поени од реакции
9.632
Пишав и на нашата тема, на страна резултатите, играта е таа којашто мене ме воодушевува, денеска Бирмингем торпедиран со преполовен состав. Здравје боже догодина со повеќе среќа, Ливерпул има да дрма во премиер Лигата.
Далглиш е тајната на успехот на Ливерпул во вториот дел од сезонава, да бидеме реални...Ако му се даде шанса на човекот за следната сезона, Ливерпул и тоа како ќе биде еден од конкурентите за титулата.

В

Вори

Гостин
Јас се чудам до вчера фановиве на Челзи викаат така одма другиот ден се вадат некако дека друг зборувал за нив .. А тие самите до вчера ни ја честитаја титулата , а сеа ми се силат овде, До вчера го пцујаја дрогба ваков таков, сеа на аватари го клаваат , го нарекуваат звер спасител на екипата... Абе и вие луѓе запрашајте се што всушност сакате?
А си ме видел ти некаде дека сум рекол дека Челзи може шампион да биде бе?
И да,ќе го пцујам Дрогба кога промашува пенал против Тотенхем во последна минута вреден три бода,а ќе го ставам на аватари кога ќе растура како и последниве 10 утакмици.

Иначе да влезеше шансата на Малуда во 2 минута Челзи ќе победеше сигурно,сега на ваков терен и во вакви услови ептен тешко ќе биде.

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Се кладам на живото на Super Frankie 8 оти ќе најдам дупло повеќе фанове на Челзи шо го отпишуваа нивнио си клуб од борбата за титула, од исти такви фанови на Јунајтед. :)
Очекуваах некој да се избаце со таква главна магија и ретардиран пост, ама не веруваах оти си бил толко бот. Со душа си чекал некој да пише "ај саа Челзи да изгубе" па да имаш аргумент да ни кажеш колко сме искомплексирани. Се ќе сфатам, ама как сте изберани сите фанове на Челзи, така у Горното Школо не се изберани учениците. :)

--- надополнето ---

И да,ќе го пцујам Дрогба кога промашува пенал против Тотенхем во последна минута вреден три бода,а ќе го ставам на аватари кога ќе растура како и последниве 10 утакмици.
Се гледа колкав фан си. Сончоглед. :)

В

Вори

Гостин
Ако е тоа мерило за тоа колкав фан си,тогаш добро не-фан сум,јебига..

А да барам постови каде што пола фанклуб на почеток од сезона го вреѓаа Фергусон со секакви погрдни зборови,бараа да си оди или пак да си ги зема редовно апчињата?
Само имам друга попаметна работа одколку да барам постови од праисторија и имам попаметна работа од тоа да се расправам со амеби како тебе.

И знаете што е разликата?Разликата е во тоа што јас на пример кога губи Челзи се уклучувам на форумов и во момент на нервоза и во афект пишувам некогаш безмислени работи и знам некогаш да навредам некој играч,иако не го заслужил тоа.
А вие кога Манчестер губи,не се уклучувате на форум неколку дена,чекате да се смири ситуацијата и после при ладна глава пишувате ''нормални''постови каде што не ги линчувате и вреѓате фудбалерите.
А сигурен сум дека и вие во тие моменти дома пред телевизор,пцуете се живо и диво,посакувате брза смрт на некои од играчите кои биле кривци за поразот итн итн.

Ај сеа не ме цитирајте и не ми ги правете јајцава силоси.

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Ако е тоа мерило за тоа колкав фан си,тогаш добро не-фан сум,јебига..

А да барам постови каде што пола фанклуб на почеток од сезона го вреѓаа Фергусон со секакви погрдни зборови,бараа да си оди или пак да си ги зема редовно апчињата?
Само имам друга попаметна работа одколку да барам постови од праисторија и имам попаметна работа од тоа да се расправам со амеби како тебе.

И знаете што е разликата?Разликата е во тоа што јас на пример кога губи Челзи се уклучувам на форумов и во момент на нервоза и во афект пишувам некогаш безмислени работи и знам некогаш да навредам некој играч,иако не го заслужил тоа.
А вие кога Манчестер губи,не се уклучувате на форум неколку дена,чекате да се смири ситуацијата и после при ладна глава пишувате ''нормални''постови каде што не ги линчувате и вреѓате фудбалерите.
А сигурен сум дека и вие во тие моменти дома пред телевизор,пцуете се живо и диво,посакувате брза смрт на некои од играчите кои биле кривци за поразот итн итн.

Ај сеа не ме цитирајте и не ми ги правете јајцава силоси.
Да, мерило е. Оти немаш појма какво е да си фудбалер, а не да имаш почит спрема некој играч. Почит, не само коо играчо дава голове и е добар, туку цело време, барем додека игра у твојо омилен клуб.
И ајде тери постове од тва шо се говори за Ферги, ако мислеш оти ќе ми докажеш нешто лично на мене или ако мислеш оти ќе докажеш нешто воопшто. Маабето беше друг, вие честитате титула од нова година, а потајно се надевате оти ќе го преебате Јунајтед, па сега коо видеете малко светлина и некој каже нешто за Челзи какате как какараски. :)
А разликата е тва шо Челзи имаше 3 пати повеќе поразе од Манчестер таа сезона, па за тва ти изгледа оти неговите фанови ги нема никаде коо ќе изгубат. Нормално, секој се нервира, па и јас, неможам да лажам, ама не се нервирам за поразе. Пример, денеска ного се нервираах шо неможееме гол да дадеме, немааме среќа, а нон-стоп се обидувааме, се нешто излеваше пред топката. Можам да кажам оти таа утакмица се нервирах повеќе од сите поразе таа сезона. Ако говореме за мене само, слободно пити тие од форумо шо имат гледано фудбал со мене, без разлика пораз или победа, дали се нервирам или се смеам. Томи најдобро знаа. :)

И зашо на пример да не те цитирам? :)

A

apidrone

Гостин
Еве сеа влага Торес и дава гол :)
Иначе теренов е само за лизгачи...

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Me интересира како го прославил :D

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Аирлија нека е, Торес даде гол а не беше во офсајд !!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom