G
Gray Foxx
Гостин
Светла точка во годинешниве избори. Главата тери не е во составот. Алелуја!
Се глеа дека имаш комплекси од Џон Тери... па ај јас да подбуцнам уште малце.Светла точка во годинешниве избори. Главата тери не е во составот. Алелуја!
Јас се кладам оти секој навивач на Манчестер има комплекси од Тери..Се глеа дека имаш комплекси од Џон Тери... па ај јас да подбуцнам уште малце.
:icon_bigg
Епа кога ви кажува човек да не честитате пред време, вие се затрчавте на 5-6 наврати :wink:Манчестеровци,нешто ач ач Њукасл..ептен се забани оваа сезона маме им јаречу..
Абе ич не ви текиња...бее малери ви праимеЕпа кога ви кажува човек да не честитате пред време, вие се затрчавте на 5-6 наврати :wink:
Го има Нани бе, што ќе се шета до ШпанијаЧичарито да го пратите кај Ди Мариа/Роналдо/Бускетс да зима часеви по глумење
Се труди да глуми ама не го бива, мислам дека треба да се откаже во најбрзо можно време!Чичарито да го пратите кај Ди Мариа/Роналдо/Бускетс да зима часеви по глумење
Тоа малери не малери не знам знам дека поради овој факт од кај вас највеќе го почитувам Carter и уште некој член, зошто вистински фан не честита додека и теоретските шанси не исчезнатАбе ич не ви текиња...бее малери ви праиме
Ја не би ви честитал и откако официјално ќе ја земете. Сигурно сум ти омиленТоа малери не малери не знам знам дека поради овој факт од кај вас највеќе го почитувам Carter и уште некој член, зошто вистински фан не честита додека и теоретските шанси не исчезнат
За фанови на Ливерпул не замерувамЈа не би ви честитал и откако официјално ќе ја земете. Сигурно сум ти омилен