Друже, тебе ти е криво што награда зема играч на Тотенхем.
Да играше на пример во Евертон, ти немаше воопшто да се буниш.
И кој беше најдобар играч на Тотенхем, ако не Бејл?
За најдобар играч не се сметаат само голови и асистенции.
Плус мислам дека имаат гласано играчите...а не главните што се во федерацијата.
Како прво, не ми е криво ама баш ич. Сфаќам дека Насри е само бледа сенка од првата сензационална полусезона, али Насри барем имаше една полусезона, овој имаше само натпревар со никаквана одбрана на Интер и натпревар со Стоук. И не ми е криво затоа што уште кога излегоа номинациите викав дека Нани според мене треба да ја земе наградата, а сигурно Манчестер не го сакам нели?
А и се гледа колку ги имаш гледано Тотенхем кога не знаеш дека Модриќ беше убедливо најдобриот играч на Тотенхем и оној кој влијаеше на играта.
А дефинитивно Видиќ и Паркер заслужуваат пред Бејл.
И не се секирај, не гледам по асистенции и голови. Да би гледал Аршавин и Волкот би биле поуспешни од Бејл.
Ако еден од вас го прател Тотенхем си го сечам.
Од три натпревари нивни лесно заклучив дека Модрич им е алката, it's simple!
Е браво бе Дено!
Кој црн Рафаел? Не ме заебавај, пола утакмици ги има пропуштено и требало он да биде во тимот на годината.
Се сложувам дека наградата за најдобар млад играч, му беше доста на Вилшер. За тимот на годината место нега требаше да биде Адам и ќе беше таман.
Ако Вилшер не заслужил место во тимот на годината, тогаш Бејл не заслужил ни да се спомне.
Одличен беше Бејл годинава но и Гигс како лево крило има фантастична година и тежко е да се избере меѓу нив за во тимот на годината а наградата за најдобар играч требаше да ја добие Нани има неколку натпревари повеќе,далеку подобар асистент(најдобар во лигата) и е од тим кој е прв на табелата.
Ако последниве неколку натпревари ги рачунаш за цела година, ок.