G
Gray Foxx
Гостин
Светла точка во годинешниве избори. Главата тери не е во составот. Алелуја!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Светла точка во годинешниве избори. Главата тери не е во составот. Алелуја!
Јас се кладам оти секој навивач на Манчестер има комплекси од Тери..Се глеа дека имаш комплекси од Џон Тери... па ај јас да подбуцнам уште малце.
:icon_bigg

Манчестеровци,нешто ач ач Њукасл..ептен се забани оваа сезона маме им јаречу..
Епа кога ви кажува човек да не честитате пред време, вие се затрчавте на 5-6 наврати :wink:

Го има Нани бе, што ќе се шета до ШпанијаЧичарито да го пратите кај Ди Мариа/Роналдо/Бускетс да зима часеви по глумење
Се труди да глуми ама не го бива, мислам дека треба да се откаже во најбрзо можно време!Чичарито да го пратите кај Ди Мариа/Роналдо/Бускетс да зима часеви по глумење
Абе ич не ви текиња...бее малери ви праиме![]()
![]()
знам дека поради овој факт од кај вас највеќе го почитувам Carter и уште некој член, зошто вистински фан не честита додека и теоретските шанси не исчезнат 
Ја не би ви честитал и откако официјално ќе ја земете. Сигурно сум ти омиленТоа малери не малери не знамзнам дека поради овој факт од кај вас највеќе го почитувам Carter и уште некој член, зошто вистински фан не честита додека и теоретските шанси не исчезнат
![]()

Ја не би ви честитал и откако официјално ќе ја земете. Сигурно сум ти омилен![]()