Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
G

Gray Foxx

Гостин
Нема правило, тоа е лично судиско убедување.
И пак ќе кажам опасен старт е опасен старт, кога некој ќе влезе како Карагер, и при тоа и да ја удрил прво топката пред да му го расцепи коленото на Нани тоа треба да биде санкционирано со црвен... Нема дилема тука.
А иначе не реков дека по старт на топка ако има повреда да се даде црвен картон... меѓутоа ако е опасен (отворен ѓон, превише сила во стартот) тогаш да дефинитивно црвен картон. Не треба само правилата да се гледаат, дури и да нема такво правило, треба малце судиите да знаат што заслужува а што не картон. Чим видиш крв на ногата на некој играч после старт, знаеш дека крампонот му влегол у нога а тоа е можно само со отворн ѓон при што следува картон...

Фалат судии како Колина, сега нема никој толкав авторитет и затоа се под притисок судиите...
Иначе не го видов стартот на Еванс и неможам да коментирам
Ке ти даам да го видиш стартот ако ми даеш видео од твоине да се посмеам малце. Гулабот на западен бромвич. :icon_lol:

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.231
Поени од реакции
14.576
Ке ти даам да го видиш стартот ако ми даеш видео од твоине да се посмеам малце. Гулабот на западен бромвич. :icon_lol:
Немој сеа не додавај сол...
ВБА два пути шутна у рамки на гол и даде два гола... тоа е со алмунија на гол

Еве уживај во глупавоста
[video]http://rutube.ru/tracks/4230490.html[/video]

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Точно, зошто ако ние почнеме да маваме одма црвени фрчат, за Челзи е тоа пак спротивно, колку повеќе маваат толку повеќе се толерира!

Е сега во ЛШ нема да суди Аткинсон и компанија, затоа таму како по обичај ќе ве помочаме:toe:
Другар ти со ник Христов исто вака се дигаше пред меч, ваљда се сеќаваш дека се лупна од земја. Не ја прави неговата грешка. Учи од туѓите грешки.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.881
Поени од реакции
11.597
Знајш како, не гледав денеска ниеден дуел, то е, обврски. Дури и ќе ти речам честита победа, честита титула и се по ред. Не е битно. :smir:
Само кажи ми, кој бре го спрема Гери Кејхил за наследник на Тери во Челзи? Ни садомазохистон не можеше поголема навреда за Челзи да смисли. :kesa:
--- надополнето ---
Од кого? :icon_bigg
Единствен играч што може да го наследи Тери е Кејхил , а и одамна твоите се заинтересирани за него. Небитно, го пишав тоа од причина што и Тери имаше слична одбрана, позади која стоеше Чех, ама позади овој имаше мрежа да му ебам стопанката...

A за Бејл мое мислење е дека ќе биде наследник на Гигс во Манчестер, ни реал ни меал и слично за малиот...евентуално ако не се случи срање во меѓувреме од типот Реднап да бара 274 милиони фунти, па да остане со курот во раце и тек тогаш Бејл на фри да си отиде...малце фантазија не штети :icon_lol:

И да се надоврзам на мојот пост во врска со "судењето" во Англија...најреално Арсеналците беа оштетени оваа сезона, дури мислам и водат далеку пред моите, челзи и остала компанија, едноставно судииве во најголем просек ги фаворизираат големите наспроти малите екипи, арно ама па кога ќе удрат на фаворитите, гледаме што срања се случуваат...доволен пример е мечот со сандерленд...значи не сум лицемер, едноставно реалната слика е очајна со првенствово и ми се сере!

А од друга страна, арсеналци потврдија дека немаат јајца да се носат со предизвикот Титула...жалам момци, ама кога ќе ви се пружи шанса, не ја користите...штета за таква екипа...
Нема везе, поздрав...

F

fantomX

Гостин
Единствен играч што може да го наследи Тери е Кејхил , а и одамна твоите се заинтересирани за него. Небитно, го пишав тоа од причина што и Тери имаше слична одбрана, позади која стоеше Чех, ама позади овој имаше мрежа да му ебам стопанката...

A за Бејл мое мислење е дека ќе биде наследник на Гигс во Манчестер, ни реал ни меал и слично за малиот...
Чекај, чекај малку, полека. Според шо тоа „единствен играш што може да го наследи Тери е Кејхил“? Челзи беше заинтересиран за дефанзивец и го доби во Давид Луиз, шо има па сега Кејхил пак со то? Дури ни скаутите на Челзи не се толку малоумни да дадат зелено светло за трансфер на таков исфорсиран мугло, колку и да дале лоши препораки досега. Јас можам да разберам секако да е нарекуван Тери, ама споредба со ваков ашлак е премногу.
И стварно не знам шо била таа „одбраната“, пробувам ама не можам да те разберам.

Да не е малку технички лимитиран Бејл за да биди наследник на Гигс?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Чекај, чекај малку, полека. Според шо тоа „единствен играш што може да го наследи Тери е Кејхил“? Челзи беше заинтересиран за дефанзивец и го доби во Давид Луиз, шо има па сега Кејхил пак со то? Дури ни скаутите на Челзи не се толку малоумни да дадат зелено светло за трансфер на таков исфорсиран мугло, колку и да дале лоши препораки досега. Јас можам да разберам секако да е нарекуван Тери, ама споредба со ваков ашлак е премногу.
И стварно не знам шо била таа „одбраната“, пробувам ама не можам да те разберам.

Да не е малку технички лимитиран Бејл за да биди наследник на Гигс?
И јас ова го зборам, само брзина ми има момчево, ништо друго, ич не го сакам во Јунајтед. Одигра еден меч против тој Интер на дебелиот и одма посакувана трансфер мета :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И така и така на Рио не му се игра за Англија веќе, одбил и да се сретне со Капело. Што се однесува до фановите на Јунајтед, Рио најдобро е да се откаже од репрезентацијата и да се посветли на Јунајтед. :)

A

apidrone

Гостин
И така и така на Рио не му се игра за Англија веќе, одбил и да се сретне со Капело. Што се однесува до фановите на Јунајтед, Рио најдобро е да се откаже од репрезентацијата и да се посветли на Јунајтед. :)
Као Пол Сколс :)
Иначе шо толку е битно кој е капитен? Ова енглезиве како го праат, ко крал да бираат ебааго :) Ко сите сеа да му се клањаат на капитенот.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Као Пол Сколс :)
Иначе шо толку е битно кој е капитен? Ова енглезиве како го праат, ко крал да бираат ебааго :) Ко сите сеа да му се клањаат на капитенот.
Ма ја стварно не знам што е тоа радување толку, пишав и Рио кога стана капитен :), да можам јас уште утре ќе ги повлечам и Руни и Рио. Паметно Сколс, виде со кого си има работа и се повлече, ама затоа Капело му ѕвонеше на телефон пролетва за да се врател за во Африка :tv:

A

apidrone

Гостин
Мислам дека сеа Ферги да се повампири на стари години и пред пензионирање да ги земе Англичаниве, партали ќе направи... :) Мислам дека некој домашен тренер е лек за нивната репрезентација. Колку што јас можам сеа да се сетам (без гугл), од 90та навака еве СП да речеме, сите селекции станале шампиони со домашни селектори (Бекенбауер 90та, Переира 94та, Жаке 98ма, Сколари 02, Липи 06 и сеа Дел Боске).

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Мислам дека сеа Ферги да се повампири на стари години и пред пензионирање да ги земе Англичаниве, партали ќе направи... :) Мислам дека некој домашен тренер е лек за нивната репрезентација. Колку што јас можам сеа да се сетам (без гугл), од 90та навака еве СП да речеме, сите селекции станале шампиони со домашни селектори (Бекенбауер 90та, Переира 94та, Жаке 98ма, Сколари 02, Липи 06 и сеа Дел Боске).
Тоа никогаш нема да се случи, Ферги е Шкот, да е до Ферги тој ќе ги земе и ќе ги упропасти :) , тоа е како грк да ставиш на Македонија селектор. Самиот тој има изјавено дека милион пати досега му го нуделе селекторското место ама дека поради тоа што е Шкот, никогаш нема да ја изневери својата држава :)

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Според твојава теорија Англија нема да успее да освои првенство ако Ферги застане на чело на селекцијата.

A

apidrone

Гостин
Тоа никогаш нема да се случи, Ферги е Шкот, да е до Ферги тој ќе ги земе и ќе ги упропасти :) , тоа е како грк да ставиш на Македонија селектор. Самиот тој има изјавено дека милион пати досега му го нуделе селекторското место ама дека поради тоа што е Шкот, никогаш нема да ја изневери својата држава :)
Убаво викам, да се повампири :) Али муабетот не е дали би ги зел или не, туку дека тој би можел да ги извади од калта во која се, кога сите коцки од мозаикот би биле на место :) Знам дека се разбираме :smir:
Според твојава теорија Англија нема да успее да освои првенство ако Ферги застане на чело на селекцијата.
Ако ти така си ме разбрал баце, ок. Пологично ќе беше да ме разбереше дека Англија ќе успее, а не нема да успее да освои првенство со Ферги, али и вака не е лошо :pos:

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Ако ти така си ме разбрал баце, ок. Пологично ќе беше да ме разбереше дека Англија ќе успее, а не нема да успее да освои првенство со Ферги, али и вака не е лошо :pos:
Ја многу убоо те разбрав, ти рече дека од 90та па навака сите победници на СП биле водени од домашни селектори. А ако Ферги стане селектор на Англија според тоа што ти го кажа нема да освои, зашто он е шкотланѓанец а не англичанец.

Инаку ајде сега фаној на Манчестер, признајте колку ви е криво шо на Рио му ја зеле капитенската лента, мора да роните солзи крокодилски у моментов :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom