Секоја чест, само ќе видиме кој ќе се смее на крајот на сезоната.Хахаха.
Ви ја ебавме матер минатата недела. Тогаш знам дека не ти беше смешно.
Може стилот да им е различен ама и на двајцата работа им е да даваат голови. Сепак така падна муабет демек кој од кој напаѓач треба да се плаши и затоа ја дадов споредбата. Не дека го величам Торес. И така ми одговара да не даде више гол у кариера...Бербатов и Торес се поинакви профили на напаѓачи, јас искрено не би ги споредувала .)
Спорт Денес и се е можноИсклучително голем придонес во успехот на тимот воден од Алекс Меклиш имаше голманот Бен Фостер, кој со своите фантастични одбрани во второто полувреме го спаси својот тим од поубедлив пораз.
Абе, и јас не знам тоа.. Се чудам... Обично, ги има во вакви налети...:pos2:Јас не сфаќам кој к** бараат фановите на Барса овде да провоцираат само , вие за тоа сте само , чекате да киксни некој и да испровоцирате , ма шо к** ве боли шо напраја арсенал или ве боли тоа вас шо ви го направија па сеа ај да провоцираме , па вие не сте Бирмингам да ги тепате арсенал...
Мене ко ретардиран ми делува искрено.Ви текиња кога Шчезни на Твитер ги реметеше Ешли Кол и уште некои играчи мислам?Е сега дупло му се враќа,поарно коа ќе си дојде дома да не го отвора Твитерот зошто може да се самоубие.
Јадеше трици,епа сеа нека трпи :kesa:
Јас не сфаќам кој к** бараат фановите на Барса овде да провоцираат само , вие за тоа сте само , чекате да киксни некој и да испровоцирате , ма шо к** ве боли шо напраја арсенал или ве боли тоа вас шо ви го направија па сеа ај да провоцираме , па вие не сте Бирмингам да ги тепате арсенал...
Битно е ако провокаторот се спрема за ремонтлимонада, или како и да беше точно, за два дена, против тимов кој е на мал ремет моментално. Па еднаш и да разберам да се насмеј човек, ама понатаму е бессмилено.
Што е битно, кој за кој тим навива?
Пак не е битно, со Манчестер ќе играат за некој ден(најверојатно), па еден куп фанови и на Манчестер има на темава.Битно е ако провокаторот се спрема за ремонтлимонада, или како и да беше точно, за два дена, против тимов кој е на мал ремет моментално. Па еднаш и да разберам да се насмеј човек, ама понатаму е бессмилено.
Бесцелно тролиш тробојке една !
Што е битно, кој за кој тим навива?
Пак не е битно, со Манчестер ќе играат за некој ден(најверојатно), па еден куп фанови и на Манчестер има на темава.
И не се спрема никој за ништо.
Со Манчестер ќе игра Челзи, и тие ќе навалат за Челзи пошто мислат дека постои некакво друго ривалство меѓу овие два клуба освен тоа кога се во директна борба за позиција на табелата шо не е случај сезонава.Пак не е битно, со Манчестер ќе играат за некој ден(најверојатно), па еден куп фанови и на Манчестер има на темава.
И не се спрема никој за ништо.