Iceboy
Porque somos LOS MEJORES
- Член од
- 23 октомври 2008
- Мислења
- 17.308
- Поени од реакции
- 17.974
Ние од најголем кикс на колото успеавме да намалиме разлика![]()
Ја гледаш иронијата у приказнава

Најголемата глупост да ја направиш, а пак да бидеш у ќар

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ние од најголем кикс на колото успеавме да намалиме разлика![]()

Ја гледаш иронијата у приказнава
Најголемата глупост да ја направиш, а пак да бидеш у ќар![]()

Сегде, само во Премиер Лига не!Абе луѓе... кај се видело, кога се видело да се намести фудбалски меч, во било која лига, во било кое време, во било кое место?
Вчера не испадна ниту една 2ка ! - Хммм .. :raz:

Мислам дека Рој Хоџсон е сеуште без работа, можат да си го ангажираат![]()
Со целата почит кон Венгер шо ја заслужува, ама само идиот можи да го постави еден Фабрегас за капитен.
Вилшер би го клал во секое време пред Фабрегас. Стварно не разбирам какво значење има капитенот на тимот во очите на Венгер.А кој друг би требало да биде капитен? Еве ќе ти помогнам, никој. Само Ван Перси и Вермален можат да се вклучат во "борбата" за капитенската лента, ама и двајцата би реагирале исто како и Фабрегас, а ниеден од нив нема да го рече ова How much have you been paid? на Мејсон.
А кој друг би требало да биде капитен? Еве ќе ти помогнам, никој. Само Ван Перси и Вермален можат да се вклучат во "борбата" за капитенската лента, ама и двајцата би реагирале исто како и Фабрегас, а ниеден од нив нема да го рече ова How much have you been paid? на Мејсон.
Anytime!![]()