Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Што лупаш глупости?Го даваа исто ко и другите екипи.
Ама ја ко што памтам Манчестер им беше главен,не можеше да се фуцне на МТВ.
Така де,го даваа исто ко и другите екипи,кога играа против Арсенал и Манчестер.:smir:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Реално гледано Челзи тогаш го даваа на тв,колку Валенсиа сега што ја даваат на Алфа..тогаш постоеа само две екипи во Англија!

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Реално гледано Челзи тогаш го даваа на тв,колку Валенсиа сега што ја даваат на Алфа..тогаш постоеа само две екипи во Англија!
Реално и пред 2007ма во Италија постоеа две екипи- Јувентус и Милан :toe:

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Ако не знаеш да правеш разлика меѓу коњ и играч со срце, мисли си дека се. :)

Очигледно оти коњовите од пред 10год. и тие саа не се исти. :)

Не знам зошто Балак би бил коњ а Рој Кин не. Порасипани стартови од Кин, со цел да се повреди играч,а не да му земе топка ретко имам гледано :toe:

:tv:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
!
Реално и пред 2007ма во Италија постоеа две екипи- Јувентус и Милан :toe:
Па и не би рекол...погледни ги табелите во Италија 1998,1999,2002,2003,2004....Пред фактите и боговите молчат!..Милан и Јувентус се бореа за скудетото само во 2005 и 2006 за другите години слободно погледни табели на википедија и ќе бидиш благодемантиран!

http://en.wikipedia.org/wiki/Serie_A

повели види си и самиот подолу во табелата колку постоеа две екипи!

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Ако не знаеш да правеш разлика меѓу коњ и играч со срце, мисли си дека се. :)
И ти сакаш да кажеш дека Кин не бил коњ, силеџија, џељат итн? Он бил играч со срце а не коњ а?
Немој жити се има еден милион клипови со гадни стартови на Кин

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.916
Поени од реакции
11.690
И ти сакаш да кажеш дека Кин не бил коњ, силеџија, џељат итн? Он бил играч со срце а не коњ а?
Немој жити се има еден милион клипови со гадни стартови на Кин
И виеира беше исто гомно, ако гледаме така.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
И виеира беше исто гомно, ако гледаме така.
Па не баш... нема друг во англиската лига како што беше Кин... он е на врвот по такво играње па зад него доаѓаат сите други како Бартон, Бојер, Виера, Савиџ, Белами сега и Де Јонг, Карл Хенри

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.916
Поени од реакции
11.690
Да бе да, овие другиве се недораснати :icon_mrgr Реално поголеми кољачи од Виера и Кин, нема. А разликата меѓу нив е минимална ;) виера повеќе провицираше, наспроти кин кој без мозок се впушташе во секој дуел со нигрото...е тоа беа дербија, а не сега ова...

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Да бе да, овие другиве се недораснати :icon_mrgr Реално поголеми кољачи од Виера и Кин, нема. А разликата меѓу нив е минимална ;) виера повеќе провицираше, наспроти кин кој без мозок се впушташе во секој дуел со нигрото...е тоа беа дербија, а не сега ова...
Ах бе друже изгледа стварно не си го гледал Кин или си бил мн мал па не памтиш...
незнам како да ти објаснам ама Кин беше бескомпромисно животно во секој дуел посебно пред да стигне до 30 години...фудбалери се тргале од дуели со него само за да не бидат повредени... среќа има јутуб па можеш да најдеш све што си пропуштил слободно побарај ги најлошите стартови на Кин и на било кој друг што го набројав горе и спореди ги...
Виера провоцираше ама не беше како Кин нити па некој од другиве е како Кин (иако за мене најблиску е Бојер)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.916
Поени од реакции
11.690
Ги бодрам од пред 15тина години...да беа 5 па да речеш не го знам Кин...али ок , ривали, секој со своето мислење...тоа е.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ве читам и ви се чудам еј :)) , јас сум за да има што повеќе играчи ко Кин, Балак и Виера (со таков менталитет), да се борат за секој метар од терен него денешниве манекени да ги наречам, кои се мислат пред да влезат во дуел со некој друг од страв да не се повредат. Затоа не ни коментирам во таа темата за најголеми фудбалски „идиоти“, ѕверови се тоа за мене :D

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
сакаш да крши Кин нозе? :)
не, шала на страна добро ривалство имаше порано, ама сите тие се и прљави играчи кои гледаат да повредат некој...
све поштувам ама намерно да повредиш некој не.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не знам зошто Балак би бил коњ а Рој Кин не. Порасипани стартови од Кин, со цел да се повреди играч,а не да му земе топка ретко имам гледано :toe:

:tv:
Oва одмазда беше, Кин колку и да беше остар не би повредил некој без причина

After Eric Cantona's unexpected retirement, Keane took over as club captain, although he missed most of the 1997–98 season because of a cruciate ligament injury caused by an attempt to tackle Leeds United player Alf-Inge Håland in the ninth Premier League game of the season. As Keane lay prone on the ground, Håland stood over Keane, accusing the injured United captain of having tried to hurt him and of feigning injury to escape punishment; an allegation which would lead to an infamous dispute between the two players four years later. Keane did not return to competitive football that campaign. He watched from the sidelines as United squandered an eleven-point lead over Arsenal to miss out on the Premier League title.

--- надополнето ---

сакаш да крши Кин нозе? :)
не, шала на страна добро ривалство имаше порано, ама сите тие се и прљави играчи кои гледаат да повредат некој...
све поштувам ама намерно да повредиш некој не.
Читај го ова погоре :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom