Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
хахаххаа Галас беше у Челзи тогаш друже :)

Иначе за Кантона, кој друг има направено такво нешто? никој...
За 30 години кога ќе прашаат некој за Кантона, знаеш по што ќе се сеќаваат луѓето на него?
малце по тоа што бил одличен фудбалер а многу повеќе туку по неговото мајагери...
Исто е и со Марадона, се сеќаваат сите дека бил маестрален фудбалер ама кога ќе се спомне он сите ги асоцира на една работа ;)
Може тебе да те асоцира на мајагери, мене секогаш ќе ме потсеќа на нешто што е свето за Јунајтед, еден од најдобрите фудбалери во светот и голем шмеќер!

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
хахаххаа Галас беше у Челзи тогаш друже :)

Иначе за Кантона, кој друг има направено такво нешто? никој...
За 30 години кога ќе прашаат некој за Кантона, знаеш по што ќе се сеќаваат луѓето на него?
малце по тоа што бил одличен фудбалер а многу повеќе туку по неговото мајагери...
Исто е и со Марадона, се сеќаваат сите дека бил маестрален фудбалер ама кога ќе се спомне он сите ги асоцира на една работа ;)
Немој да го омаловажувач чоекот со вакви зборови, ниски... Марадона беше и е најдобриот фудбалер на светот на сите времиња.

Едино Меси може да биди поголем од него..Никој друг

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Немој да го омаловажувач чоекот со вакви зборови, ниски... Марадона беше и е најдобриот фудбалер на светот на сите времиња.

Едино Меси може да биди поголем од него..Никој друг
Не ме сфати, иначе и тоа е дискутабилно дали бил најдобар, ремембер пеле?

Туку муабетот ми беше, ти не си го гледал никогаш и коа ќе ти спомнат Марадона не те асоцира не нешто што он има направено (он и никој друг)?

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Ваљда мислиш на Лорен,ама да си личат не си личат. :smir:
Точно, Лорен беше, добро е, ме потсети малку на старите добри времиња, кога на секое дерби имаше многу жар :tv:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Не ме сфати, иначе и тоа е дискутабилно дали бил најдобар, ремембер пеле?

Туку муабетот ми беше, ти не си го гледал никогаш и коа ќе ти спомнат Марадона не те асоцира не нешто што он има направено (он и никој друг)?
Па не можиш да кажиш само он.. И Рио и Мути ме асоцираат на нешто такво... Но, мене не ми било гајле за тоа... Секој си го живеј животот, како сака..И да, ако го спомнат Марадона прво ми пага на памет Божјата рака, па голот од центар кога го нанижа цел тим... Тоа, некаде (значи конзумирањето на наротични средства) некаде пред крајот... Еве една глупа споредба, и Мајкал Џексон ке го паметат по тоа дека од црн стана бел, но тоа не го оспорува фактот дека е најдобриот пејач на сите времиња и човекот со најповеќе продадени албуми на светот..

Така и за Марадона...

--- надополнето ---

Точно, Лорен беше, добро е, ме потсети малку на старите добри времиња, кога на секое дерби имаше многу жар :tv:
Ми фали тоа... И жарот помеѓу менаџерите, играчите, публиката... Сега се некако многу пријателски настроени.. Како и да не се, кога заедно се 50 години во тимовите... Речиси

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Ми фали тоа... И жарот помеѓу менаџерите, играчите, публиката... Сега се некако многу пријателски настроени.. Како и да не се, кога заедно се 50 години во тимовите... Речиси
:tv:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Што не се случуваше тогаш кога играа помеѓу себе Арсенал-Манчестер..и не само на фановите туку и на сите кои гледаат фудбал и англиско првенство му недостасуваат тие денови кога ова дерби беше на исто рамниште со Реал-Барселона..вистинска класика во англија каде несопирливите Арсенал со еден куп ѕвезди во нивниот тим и кога играа на Хајбери исто како да играа мал фудбал и секогаш имаа 15+ победи на сезона на домашен терен ,против тврдиот и секогаш шампионскиот орјентиран Манчестер Јунајтед каде сета таа хармонија која ја има во тимот со стариот на клупа и со внуците Сколс и Гигс го правеше тимот секогаш да игра како тим..(тоа е Манчестер Јунајтед,тим кога никогаш не зависи од поединци)!...времиња кога СДСМ беа на власт и англиско даваа на МТВ 1:pos::pos:....(за ова последното мала шала ):smir:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ееее англиско на МТВ ептен беше добро, дури и сликата на МТВ додека траеше меч беше стакло :pos:

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Значи и Рој Кин и Кантона за тебе се коњови ?
Ако не знаеш да правеш разлика меѓу коњ и играч со срце, мисли си дека се. :)

Очигледно оти коњовите од пред 10год. и тие саа не се исти. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom