Топче
Арсеналиста
- Член од
- 18 септември 2010
- Мислења
- 9.229
- Поени од реакции
- 14.570
Ти кажа убаво вармастер... со тој тим од 2007/08 ние се боревме за титула, тогаш "сите беа деца" а вие го имавте Роналдо и Тевез... Така да нема зашто јас да си набивам комплекси кога ние реално последниве 5 години имавме послаб тим од вас... е сега доаѓа друго време, вашите стареат додека нашите доаѓаат во зенитот од кариерите може и арсенал ќе владее наредните 5 години кој знае..
исто ти пиша варматсер и што придонесе за слабите резултати во завршницата... имавме многу повреди, секоја година сме имале, оваа година е прва да влеземе во новата година со волку јак состав и волку малку повреди...
можеби навистина било до фитнес тренерот од кога го сменија барем јас гледам помалце дебилни повреди.
исто ти пиша варматсер и што придонесе за слабите резултати во завршницата... имавме многу повреди, секоја година сме имале, оваа година е прва да влеземе во новата година со волку јак состав и волку малку повреди...
можеби навистина било до фитнес тренерот од кога го сменија барем јас гледам помалце дебилни повреди.