Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.229
Поени од реакции
14.570
Ти кажа убаво вармастер... со тој тим од 2007/08 ние се боревме за титула, тогаш "сите беа деца" а вие го имавте Роналдо и Тевез... Така да нема зашто јас да си набивам комплекси кога ние реално последниве 5 години имавме послаб тим од вас... е сега доаѓа друго време, вашите стареат додека нашите доаѓаат во зенитот од кариерите може и арсенал ќе владее наредните 5 години кој знае..
исто ти пиша варматсер и што придонесе за слабите резултати во завршницата... имавме многу повреди, секоја година сме имале, оваа година е прва да влеземе во новата година со волку јак состав и волку малку повреди...
можеби навистина било до фитнес тренерот од кога го сменија барем јас гледам помалце дебилни повреди.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Братче, ти си паметен, зрел, си сфаќаш работте, ама как шо има газди шо сакат инстант резултате има и фанове шо не ги боле или не се свесни дали клуубо граде стадион или полски нужник, е тие се тие искомплексираните. Уште од почеток немора да значе за сите. Извини шо те навредих. :)
Добро е барем ја најдовме феркфенцијата :smir:

В

Вори

Гостин
Епа чим знаеш шо се праиш луд?
малце е да изградиш нов стадион од ништо и пак да останеш секога во првите 4 аи во ЛШ да стигнеш до финале и секоја година да поминуваш групи и тако даље?

извини ама неаме шеик со милијарди а не ни сакаме... затоа пошо Челзи имаа милијарди сеа незнаат гзот кај им е дур не трошат пак милијарди... истото ќе биде и со Сити а и вие не сте баш најдобри на финансиски план

E патетична и искомплексирана особа си до немајкаде.Дрогба изгледа ти оставил трајни последици...

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Тоа ти е брат, јеби га. Секој со маките свои.

“Јас можам да го критикувам и пцујам мојот клуб, ама ако некој друг го стори тоа ондак станува збор за комплекси“. :)

В

Вори

Гостин
Или некој едноставно не може да поднесе здрава конкуренција па кења за вештачки клубови,клубови без историја и без титули.И тоа што викаш...

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.854
Поени од реакции
11.516
Така е, тапа сте вие и вашите клубови :icon_mrgr а ние сме тапа за реал, они са најаките...

Н

'Никола'

Гостин
Ај малку офф, да не ја скинаа спортклуб на телекабел? Цел ден нема денес.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.155
Поени од реакции
46.236
Ај малку офф, да не ја скинаа спортклуб на телекабел? Цел ден нема денес.
Проблеми имаат некои, не е прв пат ова да го дава на екран, бар кај мене седи оној текстот, Dekoder ne dobija signal, а не е прв пат да го начекам, така да не се потресувај. :)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.229
Поени од реакции
14.570
E патетична и искомплексирана особа си до немајкаде.Дрогба изгледа ти оставил трајни последици...
Те молам демантирај ме со факти и ќе заќутам за секогаш.
Што тоа вие направивте пред да ги донесе Роман парите?
Што Манчестер Сити напраи пред да дојде шеиков?

Ако ми дадеш добри факти дека не сум во право со тоа што го зборам тогаш еве јавно кажувам дека нема ништо да кажам веќе против Челзи.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.854
Поени од реакции
11.516
1.Што тоа вие направивте пред да ги донесе Роман парите?
2.Што Манчестер Сити напраи пред да дојде шеиков?
1. Лига, Уефа Куп, Супер Куп, Фа Куп, Карлинг...тоа е тоа, али ипак...
2. Овие циганиве уште немаат ни процент од тоа што Челзи го има освоено без Роман :icon_mrgr

We paid for their home,
We paid for their home,
What a waste of council tax
We paid for their home!

They don't even go,
They don't even go,
What a waste of council tax
They don't even go!

(Sang about the City of Manchester Stadium, built for the Commonwealth Games with £33 million of tax payer's money. In some bizaare business deal, Manchester city lease the stadium cheaply from the council. Following their takeover by Arab billionaire Dr Sulaiman Al Fahim and the announcement that the stadium is now to be used solely for football purposes, this deal seems more dodgy than ever.)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.770
Поени од реакции
43.974
Те молам демантирај ме со факти и ќе заќутам за секогаш.
Што тоа вие направивте пред да ги донесе Роман парите?
Што Манчестер Сити напраи пред да дојде шеиков?

Ако ми дадеш добри факти дека не сум во право со тоа што го зборам тогаш еве јавно кажувам дека нема ништо да кажам веќе против Челзи.
A што направи Сити одкога дојде шеикот? :icon_lol:

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.229
Поени од реакции
14.570
A што направи Сити одкога дојде шеикот? :icon_lol:
Абе добро ни Роман коа дојде не зема Челзи титула одма првата година...
чекајте има време ако продолжат со вакво трошење јас сум сигурен дека ќе бидат во топ 4 и ќе се борат за титула...
мразам кога се трошат толкави пари во фудбалот... штета што нема некој вид на селари кап као во НБА да има лимит на трошењето се надевам нешто такво ќе се воведе иначе ќе доживеам играч да се продаде за 500 и повеќе милиони :(

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Don't get personal!...што би рекол Мигуел Руис во "4 спогодби" :icon_mrgr
Линкот беше само за да те потсети, инаку знам дека ја знаеш дефиницијата.
Седи, 5че ;)
:pos2: Уживај бато... На форумот сум за забава, и за тепање време... Не бери гајле ! :)

--- надополнето ---

Нека биде првото така, за тебе. Голем си, зрел си, мош не си искомплексиран од Јунајтед. Не се сите как тебе...

Значи ќе пробам да ти објаснам на др начин шо сакам да кажам уште од почетоко. Пет години веќе Арсенал нее видел титула од Јунајтед. Јунајтед втор, прв, прв, прв, втор и сега пак се боре за титула. Посебно, кажах ти, последните утакмици меѓу Јунајтед и Арсенал ги знааме. Кога Арсенал не му е давал на Манчестер ниедна победа ни дома ни гости? Кога Манчестер у последните 10год. е бил "зависен" од Арсенал как Ферги саа шо не му дава на Венгер да мрдне? Кога Арсенал е имал период од 5год. да не му даде на Јунајтед да се боре за титула. Хех, не му дава, се зависе од самио Арсенал да, ама ако Јунајтед е бил послаб за 5 места подоле, Арсенал ќее бил место погооре, плус ќе се радуват на победи. Кога? Значи никојпат! Па за тва јас и никојпат не сам имал "можност" да набијам комплекс од Арсенал. И остави ги тие деца по 15,16,17 год шо викат дека следат фудбал од 5-6год, дека го следат Арсенал од 2000год., а за них приказната е оште поинтересна. :)

Мислам дека имаше, ајде спроведи го. :)
:pos2::pos2: Тој шо треба ќе си го спроведи, ако не било како што треба... Али тешко, форумов забега во несакана линија.. :tapp:

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Абе добро ни Роман коа дојде не зема Челзи титула одма првата година...
чекајте има време ако продолжат со вакво трошење јас сум сигурен дека ќе бидат во топ 4 и ќе се борат за титула...
мразам кога се трошат толкави пари во фудбалот... штета што нема некој вид на селари кап као во НБА да има лимит на трошењето се надевам нешто такво ќе се воведе иначе ќе доживеам играч да се продаде за 500 и повеќе милиони :(
тоа селари кап е за плати али од 2012 се воведува финансиски fair play односно еден тим може да потроши за трансфери онолку колку што ке има заработка освен City што нема да може веке да троши толку и многу други клубови кој работат секоја година со загуба и што имаат големи долгови како Манчестер,Челзи... ке престанат да даваат толку големи пари за играчи

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom