Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
F

fantomX

Гостин
А да мразеш повеке од половина тим на Челзи? Да те нервират, да ги пцууш, да ги стрелаш и ред др нечовечки работи, од фан на Челзи или (нефан :) ) е патетично. После таа особа имала кредибилитет да ми солира за фудбал, да ме советува, да ми тера замерки. :)
Па сега, некогаш и цел тим можиш да го отераш во Аушвиц и никогаш да не зажалиш за такво нешто, пошто тогаш стварно заслужиле. А да мразиш пола тим? Веројатно не личи такво нешто, ама не можиш секој да го сакаш ебаго. На пример ко шо реков, Анелка не можиш а да не го мразиш. Фереира, па шо знам, и да го мразиш и да го сожалуваш сега мислам.

I United bil slab pa do olku pcuenje kako ti sto udiras sam ne se slucilo!
Јунајтед ко бил слаб ко Челзи сега најстариот навивач овде можно е да имал една до две години. Максимум. Зато споредбава е смешна.

Или пак ке игра нерешено:salut:
Во секој случај нема да загуби, пошто ова е најнеизвесната сезона досега! :vozbud:

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
П

Јунајтед ко бил слаб ко Челзи сега најстариот навивач овде можно е да имал една до две години. Максимум. Зато споредбава е смешна.
Junajted bese duri i poslab od 2004 do 2006, ziv ocaj bevme ama kolku sto placite vie ne se slucilo!

Zatoa tvojata konstatacija e uste posmesna!

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Не разбираш ти ништо... он е најпаметниот тука и е над сите нас и се разбира од фудбалот највеќе и тако даље... не дај боже да му контрираш нешто, он е скогаш во право... не е он крив го разбирам во пубертет е
Нека ти каже Дено слободно дали си немаме контрирано за некои работи, и как и шо е завршувало. Питај го и Ивица, манс, Мартин, Џену... Со ного души не сам се согласувал за сите работи, ама има и паметни особи за разлика од Даворче, кои знаат културно да одговарат. Нее тва ти шо мислеш :) Па и потписо кажува тва шо сакам саа да ти го кажам. Шо има да се праам програмер коо незнам ништо? Шо има да филозофирам за струја, политика, право... коо не ги развбирам как другите? :) Нека оде там нека дискутира за дрвно, земјоделие, или шо и да уче... :)

F

fantomX

Гостин
Junajted bese duri i poslab od 2004 do 2006, ziv ocaj bevme ama kolku sto placite vie ne se slucilo!
Zatoa tvojata konstatacija e uste posmesna!
Така е, тој Манчестер беше очаен, пролив да те фати...
Знам дека една сезона беа последни во групата од ЛШ, ама исто знам дека во лигата не беа под трето место односно играа во ЛШ и следната сезона. Така шо не гледам очај тука. Очај е Ливерпул, очај е овај Челзи - без фудбал во ЛШ.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Koja tapa ekipa imavme togas, Richardson, Chadwik, Butt, Smith, Kleberson, Djemba-Djemba:pos2:
Каде без мастер играчот од средината Белион и кинескиот Батистута Донг Фангзуо? :pos:

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Знам дека една сезона беа последни во групата од ЛШ, ама исто знам дека во лигата не беа под трето место односно играа во ЛШ и следната сезона. Така шо не гледам очај тука. Очај е Ливерпул, очај е овај Челзи - без фудбал во ЛШ.
Pa cekaj malku, neka zavrsi sezonata, neka ne se plasiraat vo LS i togas zbori za ocaj ili nesto drugo!

Da igraa vo LS preku kvalifikacii,a plasmanot go obezbedija posledno kolo. LS posledno mesto vo grupa, e toa e ocaj, chelsea barem prvi bea!

--- надополнето ---

Каде без мастер играчот од средината Белион и кинескиот Батистута Донг Фангзуо? :pos:
Belion napagjac bese :pos2:

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
@ZZanchy

Постои диплома по фудбалски дискусии или јас сум пропуштил нешто? Оти за струја, политика, право ... постојат дипломи и има кој да се нарече компетентен за дискусии на тие теми. Со што ја докажуваш ти твојата компетентност за дискутирање фудбал? Не ви ја следам дискусијата со Давор, ама имаш некои пренапумпани постови, макар и да си во право.
Тоа што ти не пишеш никаде освен во овој под-форум, не те прави ни приближно господар на фудбалската игра, како што ти изгледа сакаш да веруваш.

Секој си е експерт за себе, само што има некои што се инатат по секоја цена и не знаат да признаат дека некој подобро дискутира, а има и такви (далеку по ретки) кои признаваат кога се над-говорени.

F

fantomX

Гостин
Pa cekaj malku, neka zavrsi sezonata, neka ne se plasiraat vo LS i togas zbori za ocaj ili nesto drugo!

Da igraa vo LS preku kvalifikacii,a plasmanot go obezbedija posledno kolo. LS posledno mesto vo grupa, e toa e ocaj, chelsea barem prvi bea!

--- надополнето ---

Belion napagjac bese :pos2:
Абе чекам и гледам јас одамна многу работи, ама ништо. Ко веќе се падна на 5то место, нема враќање - не со онаков анемичен и незаинтересиран тренер и не со онаков квалитет на играчи.
Да, ИГРАА во ЛШ и следната сезона, останаа интересни на глобалната фудбалска карта. За ралика од Челзи кој нема да го напрај то.

За каков успех да го сметам то шо Челзи бил прв во група со Жилина, Москва и Марсеј?

G

Gray Foxx

Гостин
Не се случило?А,зашто беше баниран ти?Од што не беше испровоциран или :)?

--- надополнето ---

Пред да прокењаш нешто,прво дознај бугарчето што ми кења по репутација и профил,па после полемизирај овде.
А,иначе што мислиш ти,дека сум ист на форум и во вистинскиот живот :pos:?Форумов ми е еден вид на забава,така да овде не сум ни 20 посто од тоа што сум во реален живот.
А,немам ни омраза кон некого,ни сум искомплексиран(добро може сум малку од Иниеста али нема везе :)),така да не ти држи вода другото...
Глеј сеа со секој нареден пост ми докажуваш дека со право го пишувам тоа за тебе. И шо сеа ти оти си од Тетово или Гостивар ја да те викам албанец... Не иде бе... Као прво немаш основно поштовање спрема луѓето, ги делиш на класи и ти ми кажуваш дека немаш омраза кон никого?
Иначе веруј ми дека тоа "бугарче" за тебе е господин "бугарче" бидејќи он место да лечи комплекси на форумов и ден губи си студира воена академија, си има план за животот... Ти шо правиш? Ке ми објасниш?
Секој претходен пост шо си го напишал го заборааш(не знам дали си склерозен, недај боже) и во секој нареден пост маваш обратно од тоа шо си го пишал претходно. Контрадикторност пука..
Викаш 20 посто сум само на форумов, ама ја кога и да отворам фудбал фан клуб глеам дека си напишал нешо, тоа не може да е коинциденција. Спиеш на форумов, оди лажи друг.
А тоа шо си пишувате на профил и репутации не ме ни интересира, он не ти враќа вака бедно на тема премиер лига кај шо читаат икс луѓе...
А со ништо не докажуваш дека форумов ти е само забава, напротив!

Не ама добро јас ве сфаќам :)

Најверојатно се пронајдовте во мојот пост погоре,па сега изигравате дрвени адвокати и си го браните другарчето...
Како да не реагирам на таков бесмислен пост???

Koja tapa ekipa imavme togas, Richardson, Chadwik, Butt, Smith, Kleberson, Djemba-Djemba:pos2:
Иначе Чедвик не беше дел од таа екипа, а и Бат. :)

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Абе чекам и гледам јас одамна многу работи, ама ништо. Ко веќе се падна на 5то место, нема враќање - не со онаков анемичен и незаинтересиран тренер и не со онаков квалитет на играчи.
Да, ИГРАА во ЛШ и следната сезона, останаа интересни на глобалната фудбалска карта. За ралика од Челзи кој нема да го напрај то.

За каков успех да го сметам то шо Челзи бил прв во група со Жилина, Москва и Марсеј?
A da bides posleden vo grupa so Lil i Benfika:tv:

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Пред да прокењаш нешто,прво дознај бугарчето што ми кења по репутација и профил,па после полемизирај овде.
А,иначе што мислиш ти,дека сум ист на форум и во вистинскиот живот :pos:?Форумов ми е еден вид на забава,така да овде не сум ни 20 посто од тоа што сум во реален живот.
А,немам ни омраза кон некого,ни сум искомплексиран(добро може сум малку од Иниеста али нема везе :)),така да не ти држи вода другото...
Aј расправијата на страна, шо мислеш оти треба да се направе со Челзи за да бидат малко поконкурентни? Шо треба да се смене? :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom