ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.779
- Поени од реакции
- 44.013
Среќен сум јас за тоа, не се секирајБиди среќен што не изгубивте
Да беа малце попрецизни Даунинг и Агбонлахор лошо ќе беше.
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Среќен сум јас за тоа, не се секирајБиди среќен што не изгубивте
Да беа малце попрецизни Даунинг и Агбонлахор лошо ќе беше.
Уфф тешко ќе биде на Арсенал овие евертон се мадерфакери. Ама мора да се искористат киксовите на јунајтед и сити.Утре со победа најмногу ке профитираат Челзи и Арсенал :tv:
Да живее Стоук!
Успат, Сандерленд НЕ губи утре. Многу се 6 бода ... многу!
едит: после
Ау да да да..Да живее Стоук!
Успат, Сандерленд НЕ губи утре. Многу се 6 бода ... многу!
Некако обратното излага. Chelsea 0 - 2 SunderlandАу да да да..![]()
То шо се многу многу се, ама дека Сандерленд ќе извај бод на Стемфорд, мало морген..
Тој јаде гомна само кога нему му одговара, во други ситуации го нема :tv:Super Frank, Манчестер кога киксна со Сандерленд пиша на Фејсбук абе овие Сандерленд ептен јаки, сега пак да не ќе пишеш така?(шала)
![]()
Да бе, местено е. Манчестер ги тераше Челзи да си ја продадат клупата и да не си ги играат младинците додека веќе имаат 3-0 предност.Таман си испадна резултатот на Стемфорд денес,за да не им избегаат синиве многу на Манчестеровци. Убаво напиша некој погоре. И после не било местено за да биде Манчестер конкурент за титула. Абе ајде...
Во ПЛ не памтам од кога,а лани од Интер изгубија.Челзи од кога нема пораз на домашен терен ?
А ако имаа младинци на клупата тие ќе влезеа во игра на полувреме и ќе беше обратно резултатот,така?Да бе, местено е. Манчестер ги тераше Челзи да си ја продадат клупата и да не си ги играат младинците додека веќе имаат 3-0 предност.
Челзи од кога нема пораз на домашен терен ?
Во ПЛ не памтам од кога,а лани од Интер изгубија.
Младиците на Челзи влегуваа во игра Челзи имаше 3-0 предност. Ама мислам дека е јасно оти користа од тоа е никаква - не можиш да ја видиш вредноста на некој играч во решен натпревар.Да бе, местено е. Манчестер ги тераше Челзи да си ја продадат клупата и да не си ги играат младинците додека веќе имаат 3-0 предност.