В
Вори
Гостин
Многу нормално,ме закопа со ова.
Англиската фудбалска сцена?
Игорче ти ли си бе?
Игорче ти ли си бе?
Добри беа.Го имаа еден Фло, Ѕола, Ди матео, Вајс...и сегашните Лампард и Тери, притоа редовно беа во горниот ден на табелата.. за разлика од Сити кој беа никој и ништо , до пред да дојдат арапитеНема што да се објаснува, фактите кажуваат сами за себе, кој и што беше Челзи на англиската фудбалска сцена до 2003 год.
Брат да си жив и здрав,дома не можев да се смирам од смеење кога го прочитав ова.Многу нормално,ме закопа со ова.
Игорче ти ли си бе?
И Ричард Дан,човекот кој гинеше за Сити.До пред да дојде шеикот оној Бенџани што даде гол денес им играше. За прва постава не сум сигурна, не ги пратев селаниве многу од кога дојдоа од втора лига. Ама дека ги реши Јунајтед во 2008 на домашен терен, ги реши. И сега Манчини од тој тим ги избрка него и Ајрланд. Не знам, најциркус комшии имаме од сите
ireland? kaj e toj igrac? igra fudbal?До пред да дојде шеикот оној Бенџани што даде гол денес им играше. За прва постава не сум сигурна, не ги пратев селаниве многу од кога дојдоа од втора лига. Ама дека ги реши Јунајтед во 2008 на домашен терен, ги реши. И сега Манчини од тој тим ги избрка него и Ајрланд. Не знам, најциркус комшии имаме од сите
Понапред, да, за метар-два нема никој да забележи, ама 7-8? Ај да не ситничариме.Па Гомес го виде Нани позади него,како тоа немал ориентација каде се наоѓа?
1:0 водеше Манчестер,на неколку минути пред крај,нормално дека понапред ќе ја гурне топката(се правиш,како никогаш да не си видел таква ситуација).
Судијата не мораше да свири игра со рака, почитуваше предност, како што би направил секој судија во случајов. Топката дојде во рацете на Гомез, Нани веќе беше на земја, до Гомез немаше ниту еден играч на Манчестер, судијата одмавнува за пенал и рацете му се позади, не свирна, што значи не досуди ништо, што пак значи играта продолжува. Е сега кој му беше филмот на Гомез, равенка со 22 непознати.Не реков,дека е свирен слободен удар или дека Гомес не е виновен за голот.
Ама судијата мораше,да свири игра со рака(кога веќе не досуди пенал).
:baeh:Понапред, да, за метар-два нема никој да забележи, ама 7-8? Ај да не ситничариме.
Судијата не мораше да свири игра со рака, почитуваше предност, како што би направил секој судија во случајов. Топката дојде во рацете на Гомез, Нани веќе беше на земја, до Гомез немаше ниту еден играч на Манчестер, судијата одмавнува за пенал и рацете му се позади, не свирна, што значи не досуди ништо, што пак значи играта продолжува. Е сега кој му беше филмот на Гомез, равенка со 22 непознати.
ireland? kaj e toj igrac? igra fudbal?
bese najak koga city bese slab sega u aston villa nigde go nema
a za benjani ne znam so da ti pisam bravo za tebe
dune nekoi go pravat dupka nekoi jak na koj kako mu odgovara
sega i jo koga ke go prodadat ke rece nekoj najak mu bese nema vrska toa so nemozese 3 gola da dade u galatasaray vazno e od city i seicite gi mrazime a bi go primile site za eden seik u nasiot tim neli liverpool pcuat seici a se molea posle isto i mancester e
e toa vi e komercijalna liga
ke dojde nekoj konj od amercika ke vi go upropasti timot i ke se nadevate na nekoj seik
--- надополнето ---
http://soccernet.espn.go.com/players/stats?id=14783&cc=5739 eve ja statistikata na slavniot benjani kapacitetot za u city
samo sega ima 6 nastapi eden gol
http://soccernet.espn.go.com/player/_/id/46525/stephen-ireland?cc=5739 a eve go i igracot za koj stavaa sliki tuka fanojte na man u
mnooogu jak igrac
mislam ne deka go pravam za nigde mene mi se svigase ama nemase smisla da se upropastuva pokraj takvi klasa igraci toa e
na city mu treba samo eden dobar trener
uste nekoj igrac za da go kompoletiraat timot skros za narednite 4-5 godini i da teraat so toj i da se uigraat igracite da ima hgemija ko so vikat nekoj hehe
--- надополнето ---
aaaa dali znaete deka vo france i vo anglija 2005/6 sezona famozniot na 13 nastapi vo okser dadil 1 gol i na 16 nastapi vo portsmut dadil 1 gol? dali toa znaci deka dadil dva gola cela sezona? pa toa e fantastico koga ke se vide i deka imal edna asistencija tooooaaa eeeee klasa igrac
aaa dali znaevte deka slednata sezona na 31 natprevar za portsmut slavniot jak igrac dadil 6 gola? golem napredok
posle znaeme site sto se desavase dadi 10 gola u polusezona erikson go zema za nekoj milion vo city i tamu bese bas klasa pa dve sezoni igrase za rezervi i toa mnogu jako i da premine vo bleckburn za da rasturi 6 nastapi eden gol bravooo
Meчот заврши 0:0, а голот беше во 90та ако не се лажам..Шо е битно шо се случувало бре? Од моментот кога топката ја помина гол-линијата околу метар и пол пред неколку сезони на Олд Трафорд, а гол не беше признат по што Тотенхем изгуби, јасно е дека шо и да направат, Тотенхем не можи да го победи Манчестер Јунајтед. То шо „играле 10 пати подобро од Челзи“ ко шо рече некој поназад ја прави трагедијата уште поголема. Заслужено, незаслужено, фер, нефер, вака или онака - Тотенхем воопшто не го победува најдобриот тим сезонава, па за на Олд Трафорд да не прајме муабет - чисти и убедливи порази.
Тотенхем 17 години неможе да победи тим од големата четворка на гостински терен Не е само до Јунајтед работава.Шо е битно шо се случувало бре? Од моментот кога топката ја помина гол-линијата околу метар и пол пред неколку сезони на Олд Трафорд, а гол не беше признат по што Тотенхем изгуби, јасно е дека шо и да направат, Тотенхем не можи да го победи Манчестер Јунајтед. То шо „играле 10 пати подобро од Челзи“ ко шо рече некој поназад ја прави трагедијата уште поголема. Заслужено, незаслужено, фер, нефер, вака или онака - Тотенхем воопшто не го победува најдобриот тим сезонава, па за на Олд Трафорд да не прајме муабет - чисти и убедливи порази.